![]() |
sinav sonuclari duyunca gülme krizine girdiğim bi fıkra Üniversite okuyan bir öğrenci, yılsonu sınavlarına girmiş ve arkadaşına: -Ben memlekete gidiyorum. Sınavlar belli olduktan sonra bana sonuçları bildir. Ancak; telefona ben çıkarsam bana söylersin. Eğer telefona annem çıkarsa; Zayıfım olmaz ama, eğer 1 tane olursa EBUBEKİR'in, selamı var dersin. 2 zayıf imkansız da, eğer olursa EBUBEKİR'in, ÖMER'in, selamı var dersin. 3 zayıfım hiç olmazda eğer olursa EBUBEKİR'in, ÖMER'in, OSMAN'ın, selamı var dersin. 4 zayıf imkansız da eğer olursa, EBUBEKİR'in, ÖMER'in, OSMAN'ın, ALİ'nin selamı var dersin... şeklinde konuşup memleketine gelir. Bir zaman sonra sınavlar belli olur. Arkadaşı sınav sonuçlarını bildirmek için telefona sarılır. Telefona arkadaşının annesi çıkar. --TEYZE OĞLUNUZA SÖYLEYİN, ÜMMET-İ MUHAMMEDİN SELAMI VAR. |
Cvp: sinav sonuclari MUTEVAGGİLDEN ALINTI Baba Oğul Sigara Diyalogları baba: sen sigara mı içiyon?! çoçuk:ne sigarası para verdiğin mi var. Gasteye çay sardım içiyom... baba: sigaramı içiyon!? çocuk: yok baba, yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi, o bakımdan yane. baba: ha ok. o zaman... baba: sen sigaramı içiyon!. çocuk:hee canın mı çekti, içeceksen bak paket orda. baba:höynk? çocuk: sen sigaramı içiyon!? baba: hönk! çocuk:pardon baba replikleri karıştırdım. baba: sen sigaramı içiyon!? çocuk: ordan bakınca neye benziyoooo... baba:!?! baba:sen sigaramı içiyon!? çocuk:yok baba korku filmi çeviriom sigara dumanıda efekt şey ettirsin diye yane... baba: oldu! baba:sen sigaramı içiyon!? çocuk:öff be sigarasız bir toplum için el ele ayaklarımı yine baba:HÖNK! baba:sen sigaramı içiyon!? çocuk:hee hatta halka bile çıkarıyom.. baba:sen sigaramı içiyon!? çocuk:ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses:" BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDUK!" baba: sen sigaramı içiyon!? çocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin, sigara tüttürülür bunu irdelemek lazım dimi babaaaaa! baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum. baba:sen sigaramı içiyon!? çocuk:yaaaf evet te kaçağını vermiş adiler. baba: bak sen! baba:sen sigaramı içiyon!? çocuk:hee para olsa uyuşturucu da alacam ama yok işte. sigara içmeyiniz. |
Cvp: sinav sonuclari Sağol okumuştuk ama tekrarlanmış oldu |
RE: sinav sonuclari merve güldürdün inan ramazan ramazan... |
Cvp: sinav sonuclari Bu geçen ramazandı Bu ramazanda anımsatalım:) |
SAAT: 12:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.