![]() |
Tabii ye abone olsun rahat rahat izlesin abigülümseyen000 milletin keyfini bozdu bu dizi. Senaristi bir kadın. Sümeyye Karaarslan. Çok duygusal, herkesi etkiliyor. -giden donseydi önce annem dönerdi- -zaman diriler için kıymetli ölünün zamanı çok,acelesi yok- -sen gittin ben bu evde yaşlandım baba, eşyaları bile değiştirmedim- -acıda olsa çocuklarınıza gerçeği söyleyin, benim çocuğum olsa öyle yapardım- -mutsuz adam hayatının bir yerinde mutlu olmuştur. Yoksa mutsuzluğu bilemez- -mutsuz insan yaşayamaz, sıradan günü yaşamak başka, mutsuz olmak başka - Can alıcı çok sahne var. Etkikenenlere kızmayın sayın ablalar çok etkileyici mahcup000 Dizi tüm ülkeyi teneşire koyup gözyaşıyla yıkadı adetaağlayan000 içimizde yıkanacak ne çok ölü varmış ağlayan000 insanlar kendi yalnızlıklarını gördülermahcup000 |
Burası yürek yangınlarının ülkesi daha içimiz çook yanar:( gassal dizisinin sevilmesinin bir sebebide bana göre insanlr ölümü unutmuşlardı. Birden ölümü hatırladılar kendilerini o yıkanaan cenazenin yerine koydular. Oysaki ölüm öyle yakınki kartalkayadaki yangın bize ölümün hiç ummadığımız bir anda geleceğini hatırlattı yine:( |
ağlayan000ağlayan000ağlayan000ağlayan000ağlayan000 ağlayan000 |
SAAT: 06:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.