![]() |
Hayalperest Enst Fon 2013/Medineweb Hayalperest Enst Fon 2013 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hayalperest Enst Fon 2013 fon müzikleri çok severim dinlrken şiir yazmadan durduramam kalemimi bu fon müzik ile yazdığım şiiri sizerle paylaşayım :) hayat yazı yazamayan kalem Hayat şiirdeki duyguları tadamayan yürek misali sessizce dinle açılan penceredeki ruhları sessizce yüreğime gir bu son perde.. yırtılan! Gene ağlarsın doğan hayır ! batan güneşin ardından. Sessizliğe göm beni hayr! yüreğimi biliyorum acıdır sonsuzluk sonsuzluk sanki yakan biliyorum sensizlik hayall belkide yalan yalan tüm hayaller bilmiyorum artık bilmiyorum doğan günün doğuşunu Bilmiyorum artık batan güneşin acısını yine sensiz geçtim tüm hayatımın başına yine bensiz ağladın değil mi ? Gidiyorum sonun başlangıcına Gidiyorum O sonsuzluğun başlangıcına Sensizliğe bir çırpıda koşarcasına Elveda... |
Cevap: Hayalperest Enst Fon 2013 Alıntı:
Teşekkürler emeğine sağlık... Keyiflü dinlemeler efem... |
Cevap: Hayalperest Enst Fon 2013 Hım süperrr elinise saglık güsel insan |
Cevap: Hayalperest Enst Fon 2013 hiç yoktan şiir yazası geliyor hakkaten insanın:)evet000ellerin dert görmesin hafız kardeş...şahane paylaşımlar. |
SAAT: 13:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.