![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
BUDA BENDEN OLSUN |
Her birinize Teşekkür ederim..Enlerinizde en güzel yerlerde yer vermişsiniz . Cansınız 😊 |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim efem .. Sizden de aldık enlerimi mutlu olduk .. Sessiz duran üyelerimizden de bir alabilsek ne iyi olur...🌿 |
Teşekkürler sayın yöneticim,,/cic/ek/cicekvercicekvercicekver |
Alıntı:
|
3 sene sonraki enlerimde ne gibi değişim var bakayım :):) Ayın En İyi Nicki.. su damlası Ayın En İyi imzası..esmanur Ayın En İyi Avatarı. Mihrinaz başkanım Ayın En Aktif Üyesi. Ben Kartal :):) Ayın En Yenilikçisi. Kendim:):) Ayın En İyi Çıkış Yapanı. Vasatcicekver Ayın En Mihrinaz Ayın En Gizemlisi ..medineweb abi Ayın En Yardımseveri..su damlası Ayın En Kırılganı.benmahcup000 Ayın En Delidolusudymdm Ayın En Kibarı su damlası Vasat ve herkez Ayın En Sempatik Üyesi mihrinaz başkanım Ayın En Popüleri . Hepimiz :):) Ayın En Çok Konuşanı..Kara Kartal Ayın En Karizmatik Üyesi. Nebevi sevda Ayın En Fanatiği. Demek istemiyormgülümseyen000 Ayın En Komik Üyesi.esmanur ve medineweb Ayın En Neşelisi.. Ayın En Somurtkanı. Ayın En Ciddi Fecr Ayın En Sakini. Sükutu ezber Ayın En Suskun Üyesi. Allah'ın kulu Ayın En Duygusalı. su damlası Ayın En Melek Su damlası Ayın En Cadi Üyesi. Yok En Çok güvendiğiniz Su damlası minrinaz nebevi sevda Ayın En Sevdiğiniz Üyesi. Herkes cicekver Eklemem gerekeirse/ En becerikli,yetenekli. Arasat En psikolog Vasat cicekver |
"En psikolog Vasat" "Bu yaştan sonra üniversite mi olur" demesem hayalimdi : ) Çakması da olsam bunu duyduğuma sevindim, teşekkür ederim : ) Diğerleri için de cicekver |
SAAT: 03:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.