![]() |
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) Alıntı:
hocam merve kızınız beni everin artık demek istiyor. değilmi merve sopa000 |
ismine yakışır bi site kurmuşsun abi aynı düzeydede devam ediyor şükürler olsun..islami site tanımını çok güzel tamamlıyor elh. siteden bir iki kez gittim geri geldim :) hakikaten forumun insana bağımlılık gibi bi huyu var :) fecr hocama teşekkür ediyorum burdan ilk üye olduğum zaman en çok o dikkatimi çekmişti böyle bi aile içinde olmak çok güzel iyiki kurulmuş forum iyiki bizler varız :) emeği geçen herkesden Allah razı olsun..fiemanillah |
|
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) c*c* Alıntı:
gerçekten çok yararını gördüm ve çok güzel bir dost kazandım,teşekkür ederim medineweb..(:c*c* |
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) allah razı olsun hocam bu güzel ortamı bize sunduğunuz için c* |
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) Allah hepimizden razı olsun inşallah :):) |
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) ArO*Emeği geçenlerden kuranlardan .Gercekten medineweb sıcak bir dost gibi. Ekrana geldiginde insan hiç endişe etmeden rahatlıkla dolaşıyor .Yorumlar paylaşımlar mükemmel.RABBİM iki cinandada yülerinizi güldürsün... |
amin ecmain niş. sizde hoş geldiniz aramıza:):) |
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) hsgldn DÜNYAMA MEDİNEWEB hsgldn Üyeliğimin 8-9. ayında yazdım ilk msj ımı:) 24 nisandaki 4. mesajımdan itibaren yani, 4 aydır etkin olarak buradayımskr hergün yeni şeyler öğrendiğim, yeni yeni basamaklar tırmandığım, benim gibi olan birsürü üyenin bulunduğu, huzur dolu okulum benimalkış000 |
Cevap: medineweb nasıl kuruldu :) ALLAH c.c razı olsun eminimki buradan bir çok kişi faydalanıyor ilim irfan yuvası cennet yuvası maşaALLAH |
SAAT: 15:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.