![]() |
Cevap: Forumda yangın çıksa kimi kurtarırsın ? yangında ölen şehitttir şehitliğe ulaşmanız için hiç birinizi kurtarmazdım :) |
Cevap: Forumda yangın çıksa kimi kurtarırsın ? belgeleri (: sorularla sureler bölümümüzü...ilitam sayfasını...önlisans sayfasını... bişekilde herkes başının çaresine bakar nasılsa..ama arşiv öyle değilki..önce arşivi kurtarırıdım vesselam..hyyyyy |
Cevap: Forumda yangın çıksa kimi kurtarırsın ? kendimi kurtarırıdım :))) cok bencilim demi!!! |
Cevap: Forumda yangın çıksa kimi kurtarırsın ? Konularimi kopyayalamam varsin silinsin allah silmesin kulluktan |
Kendim kurtuldum sayalim hadi kendimi geçtim kurucuyla yöneticiyi kurtarmak lazımmahcup000 Siteyi tekrardan kurabilsinler,teknik konuları biliyorlar sıfırdan yine başlarlar. Biz olmasak başkaları olur olsunağlayan000su damlası affetdymdmgülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yapayım şimdi kafamı nerelere vurayım gülümseyen000 Dikkat et kendine elime düşme sakın spr/ |
Alıntı:
Kendimide yaktım site kurtulsun diye kimse yapmazgülümseyen000 Yandım desene gülümseyen000 |
Alıntı:
Neylerse mevlam güzel eyler çay-kahve000 |
Bende kendimi kurtarırdım :) herkes kendinden sorumlu yalnız doğduk yalnız öleceğiz bencillik derseniz adı öyle olsun :) herkes kendini kurtrsın polimik bitsin :) |
| SAAT: 17:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.