![]() |
Cevap: medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :)) Alıntı:
olmazzz itiraz var.bilinmez takke takmazzz.görse ayetleri sıralar şimdi.amin demek bile aykırıııı. amn*amn*amn* :) |
hatamız varsa affolamahcup000 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Amin demek hakkındaki görüşüm,tamamen değişti hatta bi dönem paylaştığım AMİN PUTU yazısının kaynağı müsteşrikler olduğu içinde,batıl kabul ediyorum...kişinin amin demesinde sakınca olmadığını ,paylaştığım yazıdada beyan etmiştim O ZAMANDA,:), Ayrıca takkeyi sadece namazda takıp namazdan sonra çıkarmak ve takkeyi namazın sünneti saymak yanlıştır.kişi Rasulullahın giyim kuşamla ilgili olan sünneti[takke]yi takabilir hiç bir mahsuru yokSakınca namazdan sonra çıkarıp,takkeyi namazın SÜNNETİ BİLMEKTİR.. Bİ KAÇYIL,SARIK CÜBBE,TAKTIM TARİKAT DÖNEMİMDE..... |
Cevap: medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu arada bu resim kaynadı kime ait merak ettim :) Ayrıca emeğine sağlık medineweb hepsi birbirinden güzel.Herkezde benimsemiş resimleri :) Bende tabiki :) |
Cevap: medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yitik sevda :))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] H.A.Y.A.T. abla baya fotojenik :):) |
Cevap: medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] huzeyfe bu resim enderhafız mı |
|
Cevap: medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :)) benim çocukların resim benzetmesi de güzel olmuş emeğine sağlık huzeyfe |
|
SAAT: 01:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.