![]()  |  

Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Dostlar Medineweb'de kendinize en yakın hissettiğiniz üye kim? İyi paylaşımlar...(:   |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Üstadım FECR ABDULMELİK ALİMOĞLU KÜRTOĞLU FERDİ BİLİNMEZ KÜRTMÜCAHİDE DUA DİLENCİSİ ABLAM ESMANUR ABLAM SUHTEM   |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  hepsi nerdeyse kardeşler ayrılmazki birini söylesem diğeri aklımda kalır   |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Alıntı:  
  |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  saymakla bitmez sanırım..Bir kişiyi unutsam ûzûlûrúm ..o yûzden Ayrım yok..  Hepside değerli benim için..c*  |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Üyelerimizin hepsi birbirinden değerli onların yeri ayrı..Lakin kendime en yakın hissettiğim yönetimdeki arkadaşlarım mihrinaz,nurşen35,su damlası, kardelengül ,puzzle gibi tamamlıyoruz birbirimizi:)   |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Allah razı olsun başeditörüm :)c*   |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Sukutu Ezber Ablam :)   Onun vesilesiyle Katıldık Ama Editörlerimizden de ALLAH razı olsun Hepsi çok sıcak kanlı :)  |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Esma nur,nursen 35 :)ArO*   |  

Alıntı:  
 Alıntı:  
 Sizlerin sevgisini kazanabildiysek ne mutlu :)  |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Ecmain insaALLAH...  Daim kilsin RABBIM... :)  |  

Alıntı:  
 Sizi Medineweb ailesine kazandıran Sükutu Ezber'e de çok teşekkür ederiz.. Hayırlı paylaşımlar diliyorum.. Alıntı:  
 İyi ki, Ailemizdensiniz. :):)  |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  Bil mukabele bu ailede olmak bir  ayrıcalık   General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi  |  

Cevap: Medineweb'de Kendinize En Yakın Hissettiğiniz Kim?  😃😃😃  General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi  |  

Birinin adını söylesem diğeri lkırılır hepsi mi desem ne desem?   |  

Gördüğüm kadarıyla hepsi birbirinden değerli forum sakinleri,,, :)  Bazen ara veriyorum çok tanımıyorum kimseyi aslında ara vermeden daha çok yazılar sohbet vs.. Edersem görüşüm daha belirkin olur şimdilik Mihrinaz ve Su damlası diyim RABBİM hepsini iyi etsin inşallah,,, :)  |  

[QUOTE=Sükutu-Ezber;427086]Gördüğüm kadarıyla hepsi birbirinden değerli forum sakinleri,,, :)  Bazen ara veriyorum çok tanımıyorum kimseyi aslında ara vermeden daha çok yazılar sohbet vs.. Edersem görüşüm daha belirkin olur şimdilik Mihrinaz ve Su damlası diyim RABBİM hepsini iyi etsin inşallah,,, :)[/QUOTE Çok guzel bir seçim olmuş🤗  |  

Kimler geldi , kimler geçti , hepside birbirinden değerliydi....Rabbim hepsinide iyi etsin .işleri rast gitsin inşaAllah..şimdilerde kara kartal , filistin 😊yine birimiz yine hepimiz ..🌷🌷🌷🌷🌷🌷   |  

Dostluğun çok değerli duygu insanı cicekver kendime, hislerime,duygularima en yakın hissettiğim su damlasıc*   |  

Dost'luk bakidir  ,kalanlara selam olsun.   |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
 Göz aşınalığı olduklarım yok şimdi iyidirler inşallah, Ben de sizler gibi değişen bir şey olmadı,, 🙈🙃 Yine hep ara ara girdiğim için foruma çok kişiyi tanıma fırsatım olmadı,, 🙃  |  
| SAAT: 14:43 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.