![]() |
Cvp: Bugün ne Öğrendin ? Ben bugün insanın kendine sınırsız bir güven duymasının kendini kandırmaktan öteye gitmediğini öğrendim. Her zaman insan kendini "sıfır" görmeli hatta "sifir" görmeli diyor F.Gülen Hocaefendi. |
Cvp: Bugün ne Öğrendin ? öncelikle çok güzel bir başlık olmuş, söylemeden geçemeyeceğim... ben bugün evimin, ailemin , sevdiklerimin hayatımın en büyük nimeti olduğunu bir kez daha öğrendim..... |
Cvp: Bugün ne Öğrendin ? yapmacık hareketlerin, konuşmanın insanı ne kadar düşürdüğünü öğrendim... Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
Cevap: Bugün ne Öğrendin ? kimseden beklenti içinde olmazsan daha mutlu olursun... Birde kişilerin siretinin suretine nasılda yansığını . |
Cevap: Bugün ne Öğrendin ? Alıntı:
|
Cevap: Bugün ne Öğrendin ? Sağlam temeller üzerine kurulu bir imanın insana getirilerini |
Cevap: Bugün ne Öğrendin ? Kimseden bir şey isteyemediğimi? İsteyemiyorum ya... 300 lira alacağım var bir esnaftan. Yarın gel al dedi. Gittim... O vermedi... Ben de bir şey diyemedim... Olmuyor... İsteyemiyorum... |
Cevap: Bugün ne Öğrendin ? İnsanın ahireti nasıl da çabuk unuttuğunu bir kez daha öğrenmiş oldum :( |
Cevap: Bugün ne Öğrendin ? Alıntı:
|
bedenen yorulmadan, beyin asla uyumuyorMuş.. bugün öğrendim dostum. Aklınızda yer etsinevet000 çalış çalış çalış |
SAAT: 05:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.