![]() |
Alıntı:
Abla yoksun diye ilana geldiydim burdaymışın:):) sesin çıkmıyor. Almanyadan misafirler geldi nefes aldirmiyorlar muhtemelensfhfgshsfhsgh Adanaya gittin havalar sıcak buharlaştınmı acaba😂 İnternet sağlamsa klavye 1-2 1-2 de ikna olurum😅 |
Başeditörlük sürem bitiyor herhalde, sistem beni içeri zor alıyor.)) Sistemsel can editörüm. Ben hep buralardayım panik yok sıkıntı yok[emoji6] hayırlı forumlar |
Şükür abla yaahyyyyy Paralel sistemlere izin verme ablahyyyyy Senin yolunu kesen, sana izin vermeyen sistemin ocağına ateş düşsünAğzı-Açık000 Sen olmadan çekilmiyor buralar abla neşeni esprilerini ince ve itinayla laf giydirmelerinidymdm usta yorumlarını kısaca seni ösleduk başkanımcicekver kaybolmacicekver |
Herkesin yeri ayrı başkanımında Allah işlerini kolaylaşdırsım sağlık versin dön buralara bekleniyorsun 🌹 |
Forymda kelebek gibi sörf yapan Arı gibi çalışan Konulara şahin gibi dalan Bir Kara Kartal vardı uzun zamandır yok. Belki ismini liste başında görür de gelirc* |
Alıntı:
Ne yapalım bu hafdada gelmezse ilan afisini büyütelim mi gülümseyen000 |
@Musabbinumeyr ... O güzel özgün yazılarını özledik .. Gelmesi temennisi ile .....🍀 |
Adım geçmiş kayıtlarda :):) niyeyse hoşuma gitti:):) aranıyorum eksik olmayın:):) |
Alıntı:
|
SAAT: 11:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.