![]() |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) Mehmetakif makber gulu songul abla her ne kadar atismis olsakda muallime gusel insan yasuha ozledik sizi |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) konuyu medineweb açtı ..oda kayıplara karıştı.. Kayıp listesi bûyûyo sıra bize gelmez inş... |
|
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) yok can bırakamam sizleri .. Rabbim izin verene kadar burdayım inş.. Sadece õzlem duydum bizlerden ayri kalanlara.. |
|
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) seheryelı belgın aysıma |
benimle aynı dönem aöf okuyanlar bilir ebda 82 vardı aöfde çok başarılıydı bazen soru-cevaba katılırdı muhasebeci olarak çalışıyordu ney kursuna gidiyor veya ders veriyordu çok gıpta ettiğim biriydi aöf sonunda sanırım evlendi istanbul ilitamı kazanmıştı diye hatırlıyorum çoktan bitmiştir belki de atanmıştır ama foruma girmiyor sanırım |
tugra vardı aynı dönem okuduğumuz yaşı bizden biraz büyük bi bayan vardı nickini unuttum aynı dönem okuduk eşi özel dersler veriyordu durumları iyiydi yani bunu çoğu kez belirtiyordu :) |
Alıntı:
nesli nuru çok özlüyorum...hayırsız uğramıyor....bide medineweb c* |
Benide hatırlayan olmamış ama sonradan katılıp hep takipdeydim hala öyle hepinizi çok seviyorum ve dua ediyorum iyiki burada sizinle tanıştım songul abla mihrinaz mehmet akif yardımlarınız hala aklımda hepinize yüreğimden selamlar |
Alıntı:
şimdi çıkmıyorum buradan (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beni de hatirlayan olmamis halbuki en aktif uyelerdendim bir zamanlar, burda bir çok kardeşimin hakkı var üzerimde mehmetakif huzeyfe fecr hoca esma nur :) Allah hepsinden razi olsun ve diğer emektarlardan. |
Nickin aynı mıydı daha önce Inan bilemedim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hamdolsun abla iyiyim sizleri sormalı |
Alıntı:
|
Hoşgeldin zilzal O kadar çok nick değiştiriniz ki sen de başka arkadaşlar da çok online olduğum zaman bile karıştırıyordum Insallah bu nickin ile kalırsın mahcup000 Sen 1 sene ara verip öyle mi kazandın ilitami biz aof de 2. Sınıf iken siz 1. Sınıfdiniz |
Teşekkür ederim esma abla Sanirim degistirmem bi daha 😊 Yok abla ben dondurdum bazi sebeplerden dolayı simdi 2. Sinifim 🙁 |
Alıntı:
|
Allah razi olsun :) |
Seheryeli,kamer34,aysima,medinelii,arasat merve ben foruma yeni geldiğim günler bu arkadşlar popülerdi( M.Ö )yani:)) öyle sıcak bir ortami vardiki forumun o zmnlar sosyal medya denen illet yok tabii forumlara rağbet yüksekti..inşAllah hepsinin sağliği yerindedir temennimiz bu doğrultuda... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. sosyal paylaşım ağların da her anını yayınlamak gezdiği yediği içtiği gittiği sinemayı bile söyleyenler çok fazla bazı amaçlar bilgi edinme ders çalışma ortamı için de kullanılabilir tecrübeyle tek şunu söyleyeyim ki keşke elimde özetler olsaydı facebooka hiç girmeseydim esma nur sosyal paylaşım ağındadırlar diye soyleyince bunları yazmak istedim uzgn |
Bazen bilgi amaçli kullanmak zoraki oldu artik...bazı şeyleri istemesekde bir bakmişiz hayatimiza girivermişler.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nerdesiniz bakayımdüşünceli000düşünceli000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
buradayım komutanım,,,,:-) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Enderhafizım kardeş... telefona yapişmışsın çıkmıyorsun... virüsmüsün nesingülümseyen000 Yaani unutmak ne mumkün yapıştin mobile... İndirdigim her parçada bu çıkiyor...Hatirladiniz değil mi:) booommmm... Nasil duzelecek gel soyle bari...Kulakların çınlasın enderhafizım..Emeği çok kardeşimiz..Allah senden razı olsun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hatirladinizmı |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bakın kimin profili ile geldim.. Konularını özleten ,kendini ocak ayından berli göstermeyen üstad Ebu ömer.. Beklemekteyiz efendim cicekver Konularınızı bekliyoruz...cicekver/cic/ek/ |
Evet Ebu Ömer hocamız la Ömer Asaf kayıplara karıştılar. Yoğun bir eğitim dönemindeler galiba. Allah işlerini kolaylaştırsın Herbirinin... Evet kayıp üyeler listesine adınız yazılmış hocam tez elden gelirsiniz artık. Ebu Ömer hoca Trabzonda seminerimiz var diyordu. Haberimiz olsa Atlar gelirdik hocam /cic/ek/ |
Burayı atlamışız. Kıymetli kardeşlerim Allah razı olsun bana çok dua edermisiniz. Dualara ihtiyacimiz var |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah bizleri yalnızca “Amin” diyenler değil, Amin dedikten sonra “Amin” tabirinin yüklediği yükün ağırlığını hisseden müslümanlar olarak kılsın… Rabbim ne sıkıntınız varsa ,hayırlı bir şekilde hayra çıkarsın inşaAllah... |
Geçen aylara kadar Ceylan gibi dağ taş bayır orman demeden gezer dururduk. Takdiri ilahi hastalık meydana geldi. Sohbet vs gittiğim yerlerde fazla duramıyorum :( ( Mevlam elbet kuluna merhamet eder. Onun yolunda onun adına son nefese kadar ne gerekiyorsa vermek gerek. Artık yazılara ağırlık vereceğiz. Ne diyelim veren de alanda mevlamiz. |
SAAT: 01:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.