![]() |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
Estağfurullah kem küm şey latife yahu |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) seni bubama şikayet edecem sen durrr |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Medinewebin en korkulan babası ali'nin babası diye eklerim ona göre... |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ne oluyor bakim yaramazlık yapmayın silerim |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) kolum kırık...şimdilik bubayla idare edeceğiz... futbulmu oynuyorsun çolak gez bakalım ali belgin editör sakatız zaten,özürlülere iyi davranın |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Belgin bana benzemez bak diğer kolunuda o kırar haberin ola:))) |
şaka yaptım ya.. rüşvet kabul etmem haberin olsun :)) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ona rüşvet verdim,bi hafta idare eder hemmm fıtne katilden böyüktür..sana ne oluyor gazlıyorsun milleti |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) neyse ben kaçtım yine görüşürüz inşallah.. |
kime dedin ali kardeşim anlamadım.. |
ecrin bey'e söyledim efendim |
[B]Kankiş elini ketçaba bulama bana diyor(Bak sakinleştiriyorum kızı) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ortalığı karıştır sonra barış gücü diye ortaya çık yuttukkkk çık ortadoğudannnn abd..! |
2.Ergenekon çetesi olduğumuzdan haberin yok sanırım |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) biz gaza gelmeyiz kardeşim neysek oyuz şükür.. bu arada geçmiş olsun ali kardeşim...inşallah kolun çabuk iyileşir.. hadi selametle.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alemsiniz yahuu... ne güzel didişiyorsunuz |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) pardon sayın pek değerli darbeci abimiz...koluma yeni darbe yedim...ben almıyayım.... yemeğe çıkıyorum.....kolay gele size geçmiş dileğin için sağolasın.kıvranıp duruyoruz. derslere de girmiyorum kolum sağolsun... hoca:ali bey derse gir dinle...kolunlamı anlıyorsunnn kafanlamı... ali bin ümmeti muhammed:sana ne organlar benim değilmi,kime görev verirsem o anlar dedim |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Ortalığı karıştır kaç bakalım |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) OOOOOO Allah muhabbetinizi artısın kardeşler |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) forumun en hayırsızı martin kısmetse sınavalrdan sonra buradayım ama..... (: |
Oooo martin hocam nihayet yolunu şaşırmış medineweb'e gelmiş Hazır geldiniz size bir soru 9 kere 8 kaç eder?? |
estafirullah kardeşim martini :) bizde maleseff hayırsızlardanız ve bizde kısmetse sınavlardan sonra buradayız :) Allah yardımcın olsun kardeşim. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) [quote=ali] [quote=belgin] Alıntı:
Ecrin bey mi Sanırım ben ünvanımı hâlâ koruyorum |
feminist kelimesi az olmuş daha irisi yokmu bu kelimenin |
haddinizi aşmaya başlıyorsunuz sorununuz nedir? daha irisi size iyi gelmez söylim.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) başkası yazınca bişey olmuyor biz yazın ca haddimizi aşıyoruz belgin ayrıca sen biliyorsun |
öncelikle yazdığınızı okuyun ve sonra başkasının yazdığına bakın.. bu kadar enlerin içinde beni seçmenede şaşırmadım... iyiliğiniz için uyarmıştım ama anlayamamışsınız.. ve hala anlamamaya çalışıyorsunuz ne diyeyim.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ben enleri içine seni koymadımki senin hakkında yorum yaznları takip ederk yola çıktım size kötü bir şey demedim sadece dominant dedim sende başkası deyince güldün ben deyince kızdın |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) bana kalırsa kimse kimseye bişey demesin !! herkes önce kendisine baksın .. umarım demek istediğim anlaşılmıştır !! selam ve dua ile.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) amma "en"li varmış. az ilerleyinde da "boy"unuzu görelim bide. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) [quote=Faruk] amma "en"li varmış. az ilerleyinde da "boy"unuzu görelim bide. ileride görürsün biraz sabırlı ol |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) müslüman ileri görüşlü olur. senin boyun belli zaten alyanaklım. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) unutuldukmu noldu sankimm? |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) forumun en süpper editi belgin:)) en çok sevdiğim editi ecrin...... :))) hay Allah yaw bende hep editleri seviom napim sevdiğim üyeleri edit yapmışlar..... sevimlisi cisminatik:))) şimdi yağ yakıom sanacaklar:P:))) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) öhö öhö öhö ablacım yağ bol mu evde çiçek yağı zeytin yağı kadar oldu boşuna harcama ablacım cansın abla...en kaçamağı da sen:) kaçıp kaçıp geri gelion habersiz gitme bi yere abla |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) :D yağcılarda ineceeek vaaar diyen yok mu? ha iyi o zman..... en iyi editi de ecrin.......... ben napıyım editlerdenmiş sevdiklerim;P:))))))) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Eksik olmayın canlar.. Yeni enlerle karşınızda olacam inşAllah:)))) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) sağol melis.. bende seni seviyorum.. kankiş yani sende özlettin senaryolarını.. artık bitane gelsin... |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Özel istek olmadan gelmez:)) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) özel istek yaptım işte :) |
SAAT: 03:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.