![]() |
Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum/Kuruluş Dönemi:))) Medinweb'in en sevilen ve fedakar abisi ABDULMELİK Medinweb'in en demirbaş editörü mim_nun [B]Medinweb'in en Muhtarı Ecrin Medinweb'in en Feministi Belgin [B]Medinweb'in en Can'ı Seleme Medinweb'in en sevilen ablası Seheryeli [B]Medinweb'in en ağır editörü NUR (Not: biz hafif değiliz yanlış anlaşılmasın) :) Medinweb'in en İlahi/Ezgi severi Ebda Medinweb'in en Az ve Öz konu açanı Hakyol Medinweb'in en Komiği Ali Bin Ümmedi Muhammet:) Medinweb'in en sıpası Yağmur Not:Şakadır yağmurumuza yanlış yapmayız:) Medinweb'in en hızlı rep vereni Verda_naz [B]Medinweb'in en sessiz ve sakin üyesi sugibi Medinweb'in en talebesi ve paylaşımı sever üyesi paylaşımcı Medinweb'in en Tefsir seveni Akgün [B]Medinweb'in en resule sevdalı üyesi Bülbül Medinweb'in en iyi şiir okuyan üyesi karınca Medinweb'in en hadis sever üstadı Cafer Tayyar Medinweb'in en hizmetkar üyesi iklimya Medinweb'in en Seviyeli ve kaliteli üyellerinden biri aadıgüzel Medinweb'in en çok başarı dileyen üyesi karlofça:) Medinweb'in en işi başından aşkın olan üyesi Game Owe[B][B][B][B][B][B]r Medinweb'in en Mutasavvıf üyesi maşuk Medinweb'in en zikir sever üyesi Amirix38 [B]Medinweb'in en çok bizi unutan üyesi inzar Medinweb'in en iyi ters gülüp çarpma yapan üyesi martin Medinweb'in en maviş üyesi tuana Medinweb'in en gurbetçi üyesi kocaklar Medinweb'in en delisi ferdi Medinweb'in en lazı klamaz:) Medinweb'in en sevilen üstü çizik abisi Zaman Medinweb'in en kaçak üyeleri =İslam, enes ,kitapkurdu ,serpil ,hikmet,inzar , Kalbin Nuru,ayel,Fani ,elnino Medinweb'in en karşıt üyesi jükekam Medinweb'in en az uğrayan üyeleri rahman-50 ,Kürtoğlu,Vet yusuf Medinweb'in en özlenen üyeleri Tanış Zikrullah Günışığı Keserim (Bazı zamanlarda kötüde olsa güzel anılarımız geçmişti) Medinweb'in en az yorum yapan üyeleri varon ,şükrü Medinweb'in en yeni üyesi yasemin 06 Medinweb'in en aktif olan üyesi buaralar sessiz23 Medinweb'in en gelecek vaad eden senarist'i seyhanlı_01:) Medinweb'in en yeni kardeş üyesi ayna |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) vay be ne hızlıymışım ama ben de rep veririm rep alırım |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Ecrin editörüm 'en'ler listesine beni de dahil etmişsiniz Evet çok yeniyim Ama burada olmaktan son derece mutluyum Birey olarak özgürce sesimizi duyurma fırsatı yakaladık Bu siteyi bu günlere getiren herkese sonsuz teşekkürler |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Medinweb'in en Feministi Belgin valla ne yapayım damarıma basıyorlar bazen.. gelde feminist olma |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ben niye yokum bu ulvi listede.. mesela.. forumun en adanalısı forumun en çok rep dinleyeni forumun en yenisi forumun en baba sı forumun en çılgın motor sürücüsü.. forumun en cok kan vereni ( 14 defa kan verdim varmı artırannnnnnnnnnnnnnnnn) neyse ötesi kibir olur... yoksa kusura bakmayın hergece kuran okumakla ilgili şeyleri yazmama..bosuna ugrasmayın soletemezsiniz..ecrin sen bile rica etsen yazmam... :)) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Medinweb'in en sevilen ablası Seheryeli Formun en büyügü(yaşlısı) Teşekkürler sevilenlerden oldugum için mutluyum bende sizleri seviyorum... |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
Verdik repini minik kuş hayırlı uğurlu olsun:) Alıntı:
Güzel paylaşım ve yorumlarınızın devamını dileriz. Alıntı:
[B]Kankiş ama sende çok kızıyosun bana bile kızmıştın Alıntı:
Acaba seni senarist değilde Ferdinin gelecek versiyonu mu deseydim:))) |
yaw ben hiç sana kızarmıyım canım benim |
EyvAllah Ablam:) Alıntı:
Can'ım olacaktı heralde:) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ee biri cevap versin..tabi dudakalrınız ucukladı..nerde 14 defa kan vermiş bir babayiğit... size bir ara bir kan verme hadisesini anlatırım..hemşirenin biri damarımı patlatmıstı... ben ogün bu gündür hemşirelre dişi terminatör diyorum... :)) |
SAAT: 08:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.