![]() |
Medineweb Enleri 2014 versiyon :) su damlası EN AŞIĞI Fatıma-i Zehra EN MUVAHİDİ Medineweb FORUMDA EN SEVİMLİ AKA PLANDA EN ACIMASIZI FECR EN ALİMİ eRkam_turabii DALDAN DALA HER KONUDA PAYLAŞIMCISI EyMeN&TaLhA EN ÇOK NİÇKİNİ DEĞİŞTİRİP DURANI NİSAREYYAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA EDİTÖRÜ azranur VANIN KEÇA KÜRDASI mihrinaz ŞEN ABLASI nurşen35 EN DELİKANLI ÖĞRENCİSİ Abdulmelik NE SİZ SORUN NE BEN DİYEYIM.:) SUÇ İŞLEYEN BABASI OLSA BANLAR ÖFF DEMEDEN :)) mehmet akif2 AĞIR EDİTÖRÜ Tuba_ MEDİNEWEB YÖNETİMİNİN AĞIR TOPLARINDAN enderhafızım YOU TUBE KAPANMASI İLE YASTA OLAN EDİT MÜZİSYENİ nihal80 TERFİLERİN REKORU ali70 SEVDİĞİM AMA HURAFEYE MEYILLI ÖRTMENİMİZ umut628 SAYGIN İMAM Lalü Aşk AŞK ONU LAL ETMİŞ Nesli_Nur HZ NUHUN ORJİNAL KIZI güll PEK TANIMAM.İLAHİYAT ÖĞRENCİSİ dua dilencisi YARALLI ANNE.ONUN ACISINI PAYLAŞTIĞIM SEVDİĞİM BİR ABLA Esma_Nur ÖZLENEN ABLA.MEDİNEWEBİN DERİN DEVLETİ pehlivan TANIMAM bilinmez DADAŞ DIYARININ KARİZMATİK MUVAHİDİ |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) kendinizide kataydıydınız bari :)) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Dur_Hele ennnnn ortalığı birbirine katanı :))) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Alıntı:
buarada ben en vefasız olabilirim bu aramahcup000 |
esT* abla o nasıl söz öyle c* herkesin yoğun olduğu dönemler oluyor.sıkma canını işlerini bitir gel inş. burdayız :):)c* |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Tuba_ MEDİNEWEB YÖNETİMİNİN AĞIR TOPLARINDAN Bunu nasıl başardım acabadüşünceli000:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) paha da ağırsın canım ondan demiş olmalısfhfgshsfhsgh:):) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) EyMeN&TaLhA EN ÇOK NİÇKİNİ DEĞİŞTİRİP DURANI ama bu benimle alakalı değildi ki.. Fatma eymentalha idim.uzunmuş nick medineweb rica etti o an sınav vardı aceleyle fathaeytal yaptım..daha sonra değiştireceğimi ifade ettim... sonra arkadaşlar bu nick e alışamadıklarını söylediler.. bende sınavdan hemen sonra eymen&talha olarak değiştirdim... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) anlaşılan bu ''en''lere itiraz çokgülümseyen000 |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) bu arada Vanlıyım, Kürtçeyi biraz anlamakla birlikte, Kürt değilimuzgn |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) yanlış yazmışsın EyMeN&TaLhA idi sanırım:):)[/QUOTE] evet öyle(: şuan içinde bulunduğumuz durumu özetleyen deyimler çok aslında:) |
kuyu meselesi... akıllılar çıkarmaya uğraşmasa...gülümseyen000 bu arada netice itibariyle güldürmüş oldu paylaşım:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) dur_hele Medinewebin en ve tek Hergelesi :) |
Alıntı:
Alıntı:
Medineweb baş editörüm suç duyurusu say bunu.çay-kahve000 |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Daldan dala ilginç... Burda Dur Hele derim... konularımdan rahatsızlığın varsa gereken mercilere dersin... her konuda yazı ve yorumum varsa kendi açtığım konu ve yazılarımdır... gereksiz kimsenin konusuna bilmediğim konu dışındaysa dallamasına varmam her kesin konusunda da yorum yapmam..taktir ederim geçerim.. |
ayrıca sana özel mesaj yazamıyorum sorun senden mi benden mi siteden mi kaynaklanıyor. |
özel mesajlara kapadım ondan özelden yazamıyorsun site ile alakalı bi sorun yok... avatarın anlamı stop abi... neye karşı stop (ileri gidenlere karşı ) kime karşı stop (haddini aşanlara karşı) niçin stop (durması gereken yerde Dur mayana karşı).. |
|
suç duyurusumu çay-kahve000 ben öyle bişey görmedim duymadım bilmiyorum gülümseyen000 |
Allah razı olsun hacı abim...Rahatsız etmeye geldik zaten,uykuları bölmeye geldik ,kafalardaki atadan babadan gelen uydurma dini yok etmeye geldik inşallah...PES etmek lügatımda yok,ne zamanki pes etdiğimi görürsen bilki rahatsız etdiğim için banlamışlardır bil.. Hayırla kalasın hacı abim... |
böyle rahatsızlıklara can kurban hocam banlamakda neymiş :):) siz yeterki sadece böyle rahatsız edin :):) |
Alıntı:
Alıntı:
düşünceli000 Hımmmm... Gerçi bakış açısına göre değişir ama pek hurafelere inanmam.7638jk4 Bana göre değil, size göre öyle...:):) Şuna gerici desene ya hu gülümseyen000 Dur Hele, forumun Galip Dervişi :):) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) umut628 SAYGIN İMAM QUOTE] dur-hele beni bi türlü katagorize edemedi. benim için ; fihima kavlani -iki görüşü var hangisine inanayım:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) kimseye yaranamadım gitti sopa000 |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) biz gene yokuz her zamanki gibi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) nurşen35 EN DELİKANLI ÖĞRENCİSİ alkış000 nurşen ablamm; en çalışkan,en disiplinli,en cana yakın,en sözünde duran öğrenci ve öğretmen c* (tabi bir de en pembeyi seveni gülümseyen000 ) |
Bütün sırlarım ortaya döküldü gülümseyen000 Çalışkan mı ? ne çalışkanı az kaldı şurada haftaya finaller cümle aleme rezil olacağım gülümseyen000 gülümseyen000 |
|
İnsanın bir destekçisinin olması ne kadar güzel alkış000 Gurur duydum ablacığım sağol alkış000 Sadede gelelim, şimdi her şeyi söylemesi kolay bu final sonrası rezillik gerçekleştiği zaman ne yapacağız. Bence Medineweb forum bu iki üyesini unutsun, utançlarından kimseyle karşı karşıya gelmek istemeyeceklerdir , duyurulur..... gülümseyen000 gülümseyen000 gülümseyen000 |
|
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Fatıma-i Zehra EN MUVAHİDİ Senin içinde yapılmış olan yorum çok anlamlı alkış000 afrn* c* Bu arada farkındamısın sabah oldu hala uyumadık |
Medineweb forumun en uykusuzları; nurşen35, Fatıma-i Zehra :) |
Dur Hele görse sayfası anlamını aştı bize neler söyleyecek kimbilir düşünceli000 gülümseyen000 Bu yorum tam gerçeği ifade ediyor , işte bu yorum alkışlanır alkış000 hyyyyy alkış000 |
|
Dur Hele yazacağıma ''Hele Dur'' yazmışım çok ozr* Uykusuzluktan daha fazla pot kırmadan en iyisi bu sayfadan ayrılalım sfhfgshsfhsgh mahcup000 gülümseyen000 |
|
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) en azimli gayretlisi .nurşen35 en özverili çalışan .medineweb en sempatk ve çalışkan öğrencilerimizden :9esra en deşifreci :islaminesil:):) |
Geldigimden beri 3 isim görüyorum sitede. İkisi çok çok azimli》Mihrinaz başeditör ve Nurşen editör. Ebû Ömer de çok aktif. Allah c.c razı olsun. Aralarda Su damlası görüyordum yok galiba. Burda adı geçenleri hiç bilmiyorum ama herkesi en çalışkan gayretli ve forumsever ilan ediyorum. Başka forumların silinip gittiği yerde dimdik ayaktasınız ga/li/pEmeği geçenlere helal olsun👏👏👏 |
SAAT: 07:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.