![]() |
Güzel günlere gitmenin yollarını bize ögretmediler, Bizde sevdik.... |
Yaşadıkça,yoruldukça,kırıldıkça anlıyor insan; En ağır yük; 'İnsanmış İnsana'... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O öyle bildiğiniz gibi, İnceldiği yerden kopmaz işte...!! .....İnceldiği değil,,, .......'' İncindiği, incitildiği yerden Kopar ... |
Yaradan; gönlü kırık olanlarla beraberim, demiş. O zaman, biz de kırdık gönlümüzü bin parçaya; İpi kopmuş tespih taneleri gibi gökyüzünden yeryüzüne düşürdük. Eğer öyle ise, ki amenna öyledir; Savurduk gönlümüzü ufkun ötesine. “Ey gönül! Bizde yaşayacaksan, kırık yaşayacaksın bilesin..." |
Gökten düşenin parçası bulunur belki, gönülden düşenin asla! |
İnsan bazen yağmurludur, bazen tozlu. bazen yağası gelir insanın, bazen tozası. bazen de bulut olup, dökülesi… Haydar Ergülen |
Bugün ülke olarak deprem sonrası yaşadığımız o ağır havayı yaşadık adeta. Perişan, dibine kadar üzgün, kırgın, dile gelmeyen öfkesiyle; Öyle sert, soğuk, elimizi kolumuzu kıpırdatmayan bir hava.... Urfa'da, Kahramanmaraş'ta defnedilen çocuklarımızın toprağının ağırlığı çöktü üstümüze. Koruyamadığımız çocuklarımıza mı daha çok yandık yoksa bundan sonrası için koruyamayacaklarımız evlatlarımıza mı?....bilemedik. Kursundan ağırdı bugün havauz/gn |
Kahramanmaraşdaki elem verici olayda hayatını kaybeden çocuklardan birinin babası “şımarmasın diye çocugumu gece uyurken severdim” dedi birden aklıma kendim geldi çocuklrım bebekken onlar ile oynamazdım onları doğrudürüst sevmedim bile sebebide “kucaga alışırlarsa işlerimi yapamam “ neydi bu kdr işin dediğinizi duyar gibiyim işim geleni gideni ağırlamak ev sürekli temiz olsun gibi gibi şimdi çokda önemli değilmiş olmasada olurmuş diyorum ama şimdi! Mesele onu zamanında yaşamakdı |
| SAAT: 09:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.