www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi su damlas,Al Tarihi: 04 Aralk 2014 (20:09), Konuya Son Cevap : 03 Aralk 2024 (22:22). Konuya 72 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:61 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Sessiz kalmak, krldn gstermenin en iyi yoludur.
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:62 |
![]()
Sudurum kabrim olmu alyorum kabrime. lm gibi. Yaamyor gibi. Atmyor gibi. Hsranda gibi. Geri dnlerin. Ka kere daha... Arkasn dnen, yalan syleyen! Canlan! imekler yetmiyor mu kalbini attrmaya? Secdeler ettirmeye? Dirilsene! Uyansana! Kosana soluk solua! Atlsana! nne ne karsa ksn kim karsa ksn! "Ama" diyerek sratel mstakim den ayrlmasana! Allah'a kouyorsun sen ne diye arkana bakar durursun kosana, atlarcasna! Utanmyor musun kendinden. Her nefesinden. Ramazanlar akna Serkan kul olsana. Btn melaikat nnde secde etmi babann, emrine vermi dnyay ay ve gnei, "Kulum!" demi "Kulum!" demi! Uyansana! lmeden evvel bir kere de O'nun iin lsene! Her eye gnl verdin bir kere de O'na ait olan gnl O'na versene. Yangnlar kan kalbinde bir mum olsun Gne'i bile bizim urumuza yakan iin yaksana. Trman, trmala, yrt, yrtl, yan l. Zikret. Tesbih et. Tesbih et. Tesbihte kaybol. Kuvvet yok ancak Allah! Dinle... Ltfen bir kere olsun tbi ol ve dinle. Sen dinlemeyince sanmaki her ey susuyor. Sen grmeyince sanmaki hibir ey yok. A gzlerini. Topraa bak. Ge bak. Tevbe. Sana geri dndm rahmetinle sar beni. Affet. Sensin latif ve gldren ve alatan. Sensin kdiri mutlak!
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:63 |
18 Aralk 2010 | ![]() Derinde en derinde , Benim bile bilmediim yerdesin ..❤
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:64 |
18 Aralk 2010 | ![]() Sen yoktun ben yalnz kalmay rendim Acya duvar gibi durmay rendim..
![]() |
![]() | Mesaj No:66 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 yelik T.:
10 ubat 2009 | ![]()
Sabah olmayan gece mi grdn demi entrk Dndar..
__________________ Doru zamanda yaplan yanl ,yanl zamanda yaplan dorudan evladr.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:68 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:69 |
18 Aralk 2010 | ![]() Ne gzel bir dua,, Gz bende, Gnl sende olsun Allah'm
![]() |
![]() | Mesaj No:70 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Dnya kirletiyor insan! Kuran ve vicdan insan temiz tutan, koruyan, tutan... Yoksa dirhem dirhem azalmamak iten deil....
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kii okuyor. (0 ye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
"" yi ki aladn gnl ieim...""/medineweb | su damlas | Gnlden Dklen Nameler | 3 | 12 Austos 2024 22:28 |
"Szn Bitmedii An" 15 Temmuz Direnii " Medineweb/Mihrinaz almas | alperkara | 15 Temmuz | 3 | 15 Temmuz 2019 02:03 |
"Bu Haftann Konu/u "//Musabbinumeyr //" /medineweb | su damlas | Hafta'nn Misafiri | 4 | 04 ubat 2019 15:55 |
"Bize Mazlumun Rengini Syle Ey Musa!" | Beytl Ahzan | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 02 Ekim 2014 18:36 |
""Mrikleri Tekfir Etmemek/Onlarn Kafir Olduklarndan phe Etmek"" | kamer34 | Tevhid Ve irk Konular | 9 | 13 Mart 2014 23:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|