![]() |
NERDEEEENNN NEREYEEEE ))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] DURUM CİDDİ DEDİLER...VATAN DEDİLER OĞUL...O HALDE NE DURUYOM)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde,bir nebze tebessüm olsun:))) Dedelerim nenelerim 7 den 90'a hepsi meydanlardalar. herkes bıraksa onlar bırakmaz...hepsinin ellerinden öperizc* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Medineweb havayollarına hoşgeldiniz...Kaptan pilotunuz konuşmaktadir.. Lutfen emniyet kolundan tuttuğunuzdan emin olun..Koltugunuzu dik konuma getirmenize gerek yoktur. Rahat olungülümseyen000 Yüzünuzdeki hayret verici gülümsemeyi hiç kaybetmiyoruz..Yoksa bir sorun var zannedilebilir:) Efendim kelle koltukta gitmeyi goze aldiginiz için ne kadar teşekkür etsek az.))) teleferiğimizin her yanı efil efil..Acil durmlar için nerden isterseniz ordan çıkışa yönelebilirsinizgülümseyen000 İniş önceliği üstteki teyzeme aittir aman diyeyimte/sli/m Eğer kabin basincinda bir düşüş yasarsaniz derin derin nefes alın dağlarda oksijen boll )) Kaptan pilotunuz admine iyi yolculuklar diler... medineweb havayollariyla bol.oksijenli püfür püfür bol aksiyonlu ve musmutlu bir uçuş tercih ettiginiz için ne kadar teşekkur etsek az hyyyyyhyyyyy Foruma gelsin.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 |
maşallah teyzelerimealkış000 ben hiç cesaret edemezdim :) |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sosyal medya yıkılıyor bu fotoğraflagülümseyen000kim bu üçlü ittifak gurubu..Vaaayyy ne işler dönüyor arkamdangülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] /cic/ek/ |
Kim bu üçlü grup düssünceli000 Editleri işlerinden edeceklermiş gülümseyen000 Medineweb'in sofrası öyle büyük ve zengin ki hepiniz nasibini yersiniz. afrn* Şimdi kim onlar parmak kaldırın bilelim gülümseyen000gülümseyen000/cic/ek/ |
Alıntı:
Oyun içinde oyun var.. Tuzaklara gelmeyelim. Bir olalım diri olalım.. Ortadakini benzeticem birinede du bakim yakındangülümseyen000 gülümseyen000 Hazırlayan ustanın ellerine sağlık.Güzel bir mizah olmuş.. alkış000alkış000 |
Tüm olanlarin sebebi yavrularini kovalamandir emine..sana kizip toptan forumu ele almak istemişlerpank/ :)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Diyorum ortadakini birine benzeticem diyegülümseyen000 Elebaşını buldukte/sli/m Bana sormadan isyan heeee.. Yemedim yedirdim... Beğendim... Repledim.. Neyinizi eksik ettim heee... O kedi buraya gelecek gülümseyen000 |
Hocam yaratilislarinda var nankör bunlar:))))) |
Alıntı:
Getirin onu siteye hem sevelim afrn* Hemde editörlüğü öğretelim. Arkamızdan iş çevirmesin :) |
Dikkatli olun derim hocam sokakda kalirsiniz alimAllah:)) |
Arabam şekil önünden çekil... Alırım anahtarını...çay-kahve000 O kedi buraya gelecek demiştim... O gelmeyince ben Geldim :) Buyurun mevzu neydi:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Geliyonmiyawww bu çok hoşdu :) Bekliyoruz bu sevimli kediyi gelse de editörlüğe yetiştirsek biraz tembellik yapıyor galiba (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Basin engeli buna hepinizi işinden eder ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aklımızla kalbimizin çatıştığı anlardan biri... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ewet efendim bizler forumun eski ve yeni editleri aynı zamanda emeği geçen üyeleri olarak Tanzanyalıyız buluşduk en sonunda bir türlü nasip olmamışdı :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hele destur😨 Nerden başlasam birbirinden kıymetli sorulara 1.Kim bu ucubeler dicem üstünde kimlik bilgileri yazıyor😲 2.Esma abla bizimi yedin dicem tövbeler olsun Ağzı-Açık000 3.Yok yok komşu forumun üyeleri bunlar. Nickler karışmış birbirine.. Tanzanyadan üye varmıdır ki forumda acaba sorusu cevap buldu sayende.))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her yerde iddialısınız efenim ne diyelim=))) Bide maşallah istemişgülümseyen000 şimdi nazarda alırsın sen Ağzı-Açık000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Forumdaki hocalarıma gelsin malum gündem meselesi :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Medineweb'e giriş yapan yeni üyelerle, forum ailesinin karşılaşmasıdymdm Editörlerin başetmeye uğraması m20 temsili.. biraz gülelim. Ama şu güzelliklere bi bakın forumda aynı güzellikte benim gözümde angelnottn6trkym [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İzlemeye bayıldığım bir görüntüdür bu kartal editim. Annelerle kuzularinın birbirine karışması. O kalabalığın arasında birbirlerini tanımları muazzam birşey. Bunu foruma uyarlanman güzel olmuş.) Diğer forum ve sosyal medyalarda gezinirken medinewebi görüp hemen tanıyan eski-yeni üyelerin kavuşması diyelim[emoji4] Yuvaya dönüş.))) |
/cic/ek/cicekverklpp/ |
Alıntı:
Güzellikleri sunanlar bile yok olup geri gelme çabasındadırlar inşaAllah . Sözüm karakartala gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Bize gelsin efenimAğzı-Açık000 Samimi itirafları seviyoruz yahusssssss [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Merineweb doğu ekpsresine dolmuş şahane bir tur yapıyor. Ben dururmuyumsfhfgshsfhsgh Bakın neredeyim tıklayın dymdm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
SAAT: 02:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.