![]() |
Çok teşekkür ederim mihrinaz ablacım çok mutlu oldum(:klpp/ |
Alıntı:
cicekver/cic/ek/ Alıntı:
Bol bol hediye ederim ben size/cic/ek//cic/ek/ |
Efenim bu güzel çalışmA BİZİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDEN dostlarımıza...,MEDİNEWEB GURUBUNUN kıymetli üyelerine gelsin.... twitter, instagram, facebook...Hepiniz buraya:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ENDERHAFIZIM En çokta sana gelsin..Eline emeğine sağlık... |
Baş Editörümüz mihrinaz'ın isteğiyle seçilmiş mükemmel bir ilahiyi Medineweb ailesi adına Göknur ( mehmet akif2 ) Editörümüze hediye ediyoruz..:klp:/cic/ek/klpp/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
hediyeyi aldım kabul ettim nurşenim allah razı olsun telaşımın arasında dinlendirici olduklpp/ |
Bu parçayı sevenlere gelsinc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazana ermeden baharı ömrün Bir muhabbetname yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Sitemli sözleri az bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadlar Sakla mektubunda yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder |
Üzerime alındım çok güzel .Bana gelsin (: |
Bütün forum dostlarıma gelsin..facebooktan..twittere..oradan instagrama..Ülkemin dört bir köşesinden,sesimizin,sözümüzün selamımızın ulaştığı bütün dostlara selam olsun... Yaslanmışız sırtsırta ortağız bir namusa cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] YOUTUBE [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adreslerinden de sizlerleyiz..Hepinizi bekliyoruz bu adreslerde |
RAMAZAN konulu yarışmamızın birincisi olan @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] üyemize hediyemiz olsunc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çok severdim teşekkür ederim sayın Editor. |
SAAT: 23:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.