|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 01Haziran 2017 (23:46), Konuya Son Cevap : 04 Aralık 2023 (18:29). Konuya 51 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:42 | |||
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |    
  |  |||
      |  ||||
|    |  Mesaj No:43 | 
15 Kasım 2011   |     

Buyurun ehil dostlarım tarladan foruma getirdim[emoji526][emoji526][emoji526]     Meyvede sebzede artık eski tatları bulamıyoruz. Size ikram edeyimde ağzımızın tadı bari yerine gelsin [emoji4]    |  
      |  
|    |  Mesaj No:44 | |||
|       Durumu:   Medine No :  59105   Üyelik T.:
03 Şubat 2018   |     

Her tarafa koşturan başesitörümüze hediyem olsun     ![]() Sizede gelsin. ![]() Kürt değilim ama Kürtçe bilmiyorum ama. Demeden dinleyin. Daha çok dinleyin ![]() Duyguyu anladıysanız dil yüreğe kök salmıştır arada sulayalım ![]() 

__________________   Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler     |  |||
      |  ||||
|    |  Mesaj No:45 | 
15 Kasım 2011   |     

Aldım kabul ettim başım üstüne    ![]() Hepsini anladım  )))Ne alaka olmasın babam sesindeki nağmeler var bu parçada çağrışımlar yaptı  ) Öyle aldı  yani ))) Çok teşekkür eder ablan   |  
      |  
|    |  Mesaj No:46 | 
03 Şubat 2018   |     

Valla abla Allah kürtlere dert vermiş, içini döksün diyede ses vermiş     ![]() Adamda ciğer bırakmıyor. Geçmişin içinde ters döndürüyolar adeta. Güzel ve içli ses insanı diyardan diyara savurur. Hayranım seslerine, insanlıklarına. Adamın dibiler. Gerisi boş.   
				__________________   Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler     |  
      |  
|    |  Mesaj No:47 | |||
15 Kasım 2011   |     

Konmaya değil yurt edinmeye değil.    Misafir olmaya geldim... Beni bana bırakma Allahım.. 
 Gönül verme bostanına bağına....Burda aklı olan insan eğlenmez...  |  |||
      |  ||||
|    |  Mesaj No:48 | |||
03 Şubat 2018   |    
 Salat selam olsun alemlere rahmet, hateminnebi, gül kokulu o sevgiliye. Selam olsun onu seven, yolundan gidenlere. Mekkeye giden hacılar bizden selam edin nebiye🥲   tüm islam alemine medinewep ailesine gelsin bu güzel ilahi  
				__________________   Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler     |  |||
      |  ||||
|    |  Mesaj No:49 | 
15 Kasım 2011   |     

"Çocuklar gelin bakayım" diye bir ses bölerdi küçükken oyunlarımızı. Camiden çıkan dedeler cebinde illa  mevlana şekerleri taşırlar, çocuklara dağıtırlardı. Şekeri hiç sevmezdik Allah biliyor, ama o dedeleri çok severdik. Sevmezdik ama bir anda oyunu bırakır, Nasrettin hoca gibi dedelerin etrafında kümelenirdik. Avucuyla çıkarır herkese dağıtırdı. Kan ter içinde oynayınca şeker bünyede ne de güzel enerji yapıyordu[emoji4]     Nostalji yapayım, bir avuç şeker. Buyurun cebinden çıkardı neneniz gelin kapın alın çocuklar [emoji4] Yönetim çok koşturuyor enerji olsun çocuklara.)))    |  
      |  
|    |  Mesaj No:50 | |
|       Durumu:    Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     Alıntı:  
 Hocam sizi hep merak ederdim sensin bu değilmi Emine nene veya Emine aba  .

__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |