![]() |
Siz degerli üyelerimiz hocalarimiz editörlerimiz için söyleyeceklerimizin fazlası var eksiği yok...Burda teşekkür ettiklerimiz bu dönemde bizleri yalniz birakmayan sevgili üyelerimizdir...Onlar için için boyle avatar gif hazirladık....Bütün uyelerimiz kiymetlidirr..Devami da gelecek insallah...Selametle kalın..Bizimle kalın.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum değil aile... Huzurun yegane adresi... Yolu Allah rızasından geçenlerin buluşma noktası.... Ve siz hangi anlami yüklüyorsanız o... Ve çok daha fazlası... Ve.... Ve..... Ve.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selametle kalın..Allah'a emanet olun... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Fazla övmüşsünüz hocam:) Asıl saygıdeğer Baş Editörümden övgü dolu sözler duymak beni mutlu etti.:klp: Allah'ü Teala hepimizden razı olsun, niyetimiz ve amacımız sadece budur. Rabbimizin rızasını kazanabilmek.. |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Gönlü yüreği güzel insan..Yüregin kadar guzellikler donatmışsın..Layık olabiliyorsak ne mutlu bize..yaptıgın tüm emekler için ben teşekkür ederim..iyiki varsın iyiki hayatimdasın.. "İnnî Ühibbüke Fillâh” Ne güzel mana vardır bu eşsiz ifadede. "Ben seni Allah için seviyorum!”. |
Daha da yapmam bakin:hihh: havalara girerim böyle.olursa..beslemiyor beni böyle yazilar söylim.bak gülümseyen000 Elestirilerinizi isteklerinizi beklentilerinizi birakiniz not olarak lütfen..Moralimi bozun..ki daha fazlasıni yapabileyim:):) hepinize sonsuuzzztese/kk/ur.tese/kk/ur.:sukran: |
Medineweb.net adresinin baş editörü Mihrinaz'ın çalışmasıdır. Emeğine sağlık! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
oy maşallah Rabbim razı olsun senden sayın yöneticim güzel anlamlı değerli yorumların,görüşlerin ve değerli düşüncelerin için,,Rabbim kat kat fazlasını nasip etsin sana inşallah,,,, :)/cic/ek/klpp/c*cicekver on yüz çicekler sana,, |
Ecmain ve bilmukabele vigüllerin efendisi kalemşörümüz/cic/ek/cicekver Bin milyon teşekkurde benden size gelsin:sukran::sukran:tese/kk/ur.tese/kk/ur./cic/ek/ |
alternatif tıp doktorunuz da burda :) |
Alıntı:
Bizi kiymetli bilgilerle donatan..Medineweb'in sadra ve bedenimize şifa alternetif tıp doktoru..Forumun her yerinde dünü bugünü olan emektarı...Saygıdeğer Alimoğlu..Efendim bizleri yalnız birakmadiginiz için, yöneticiligim döneminde hep alternatif tıp doktoru oldugunuz ićin sonsuz teşekkürler:)))minnettarızewet000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👇👇👇👇👇buyurun.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocaya cok gülmüştünüz deģil mi:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saygılar...hürmetler efenim..Daim olsun paylaşımlarınız... |
SAAT: 10:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.