www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Hdimul slam,Al Tarihi: 01 Austos 2017 (18:56), Konuya Son Cevap : 27 Mays 2024 (17:47). Konuya 90 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Bolu-Abant Gl ![]() Adeta cennetin dnyadaki tasviri yerlerden biri ![]() Mlk suresi 3. O ki, birbiri ile henktar yedi g yaratmtr. Rahmn olan Allah'n yaratnda hibir uygunsuzluk gremezsin. Gzn evir de bir bak, bir bozukluk grebiliyor musun? 4. Sonra gzn, tekrar tekrar evir bak; gz (arad bozukluu bulmaktan) ciz ve bitkin halde sana dnecektir. Amenna...Bakislar aciz ve yorgun... Nilfer....Gln zerafeti..nazik iei... [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | Mesaj No:52 |
![]()
Hakkatten Karadeniz blgesi, tabiri caizse Cennetin fragman gibi... O kadar ok fotoraf ektik ki, foruma yklemeyi beceremediimden yapamyorum. lk gn Bafra retmenevinde kaldk. ok gzel ve sakin bir yer. Kzlrmak deltasnda arabayla bir safari yaptk. Ku cenneti. Pek ok hayvan doal hayatnda grdk. Samsun hayvanat bahesini gezmemize ramen buras ok farklyd. nk hayvanlar doal hayatndayd. Sinop inceburunda buz gibi bir ayran itik. Baka da bir yer gezmedik. Hamsilos koyunda tekne turu var demilerdi gittik. Maalesef tekne turunu kaldrmlar. Samsun Amisos tepesinden teleferie bindik gidi gelili. Aa inince teleferik bozuldu ve bizi belediye otobsyle yukar kardlar. Bence gereksiz. Samsun limann beendik. Harika bir yer. Piknik yapyorlar, geziyorlar, spor yapyorlar. Bandrma vapurunu gezdik. Ama trafik berbat Samsun'un. Samsunlular kzmasn ama bence Samsunlularn elinden ehliyeti alp araba srmelerini yasaklamalar lazm iyice renene kadar. Sinyal minyal rast getire. Yok yle bir ey arabalarnda. Ayrca yola pat diye kveriyorlar. Gelen var m giden var m yola bakan yok. Ordu'ya hayran kaldm. Hatta oraya yerlemeyi bile aklmdan geirmedim deil. Boztepeye teleferik maceras mutlaka yaanmas gerek. Tavsiyeniz zere tost yedik. lgin bir tad var. Ayrca Ordu'ya giderseniz dondurmasn mutlaka yeyin derim. Trabzon... Ayasofya ok gzel. Forumu ok dzensiz. Araplar igal etmiler maallah ![]() Atatrkn bir kk varm mutlaka gezin dediler. Gezdik. Oradan Smele Manastrna gidelim dedik. Keeeeke aaya inip Maka yoluna dnseymiiz. Sen tut navigasyon aplaya gven. Bizi Trabzon'nun tepelerine kard. Sonra o tepelerden 50-60 derecelik eimli yollardan aaya doru yarm saatte indirdi anayola kard. Allah akna oralarda ne iiniz var nasl karsnz. Araba bir ekilde iniyor ama kmaz oralardan. Smela'ya ise bouna gittik. Tadilat varm karmadlar. Ama oook uzaklardan bakabilmeniz iin de paranz alyorlar. Mze kartmz olduu halde hi bir yerde gemiyor bilginize. Uzungl muhteem. Oraya girite nasl para almadlar hala hayretteyim. ![]() Ayder yaylas o kadar ilgin gelmedi. ok kalabalklar sevmediimdendir belki de... Btn turlarla ayn zamana denk getirmiiz geziyi. ne atsan yere dmek iin rezervasyon yaptrmak zorunda. Yoksa havada kalyor. oook kalabalkt. Ayder'den inite grdmz su deirmeni ile ay karc, hayatmda grdm en orijinal eylerdi. Zilkale ise muhteem. Yalnz o kaleyi oraya yapanlarn akl saln da sorgulamadm deil ![]() Borka Karagl... Yolu ok berbat. Tek arabalk yolu var. Kardan bir araba geldiinde, kibar olan src iki araba sacak kadar geni olan bir yere kadar geri geri geliyor. Ancak Karagl'e knca, oraya kadar ktnza deiyor. Oraya bir isim vermek gerekirse, tek kelimeyle ''HUZUR'' derim. Dnte ''Menura'' elalesi varm. Arhaviden ayrlyor. ktk. Bize 20 dakikada karsnz demilerdi. 1 saat sryor haberiniz olsun. Asma kprs ve muhteem elalesi. Tahminen 100 metre var m bilmem. elalenin dkld dev kazannda millet yzyor. Karadenizin ormanlarna gelince. Resmen balta girmemi ormanlar dersem abartm olmam. Toprak grnmyor. Aalarn boylar devasa. Ziplayn yapmak istedim ama ok ocuksu geldi. Cuma namazn Giresunda kldm. Bu yama kadar hangi camide cuma kldysam, imam cebinden bir kat karr onu okurdu. Burada imam hutbeyi cep telefonundan okudu. Ayrca camiye yardm yaplacanda, namaz bitiminde kap nne bir kutu konur, yardm yapmak isteyenler camiden karken iine atarlar. Burada imam namaza balamadan cemaat kamadan toplad paray. Cemaatin arasnda bir kutu dolatrld iki dakkada tamam. O kadar da orijinaller yani... ![]() Ama bana Karadenizin hangi il veya ilesinde yaamak istersin diye sorarsanz, ben Ordu ve Ardeen derim. nsanlar scak ve candan. Sohbet etmek isteyin yeter. Pek ok yerini gezememenin zntsyle ve hzl bir turla ayrldk. Trkiyenin pek ok yerini gezdim... Ama Karadeniz baka. Hi bir yerde yaamadm duyguyu yaadm. lk kez bir yerden ayrlmda burukluk yaadm. Frsat ve imkan bulanlara tavsiye ederim... ![]()
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:53 |
15 Kasm 2011 | ![]()
Hocam ayni yerleri gezmisiz farkl zamanlarda..Ve ayni kanidayim sizinle.. Sumela manastiri 1 yildir m bakim calismasindaym ilgin ve yazk..Bende misafirlerime ancak uzaktan gsterebilmitim bir yl nce... Para almadilard neyseki ve muze kart da geciyordu Trabzonlu kafasi ne diyeyim... Ordu Giresun ve samsuna dair notlariniza kesinlikle katiliyorum..Giresun memleketimdir sehir merkezine ok gitmesek de..Biz bile gerile gerile dolandk ktk kalesine..Bizim gittigimiz gunde pazarlar vard[emoji4] Trafik tam bir imtihand..nsanlar gayet rahat..Arac geliyormu gelsin varsn... Gezmedik gormedik yer birakmamsniz hocam maallah... SM-N9000Q cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi |
![]() |
![]() | Mesaj No:54 |
15 Kasm 2011 | ![]()
Eve dnelim artk de yeter ![]() Degerlendirmelerimizi daha sinra yapalim.insallah..Gezdikte ne oldu..Ekonomiyi canlandirdk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah salk versin,ahir mrunzde mutlaka einizle bir gezi yolculuu yapin..40 yllk hayat arkadain bilem yolculukta taniyormu insan ![]() ![]() ![]() Da bayr yayla imen ova ayr gesimizde bizi yanlz birakmadignz iin hepinize sonsuz teekkrler..Admin gezdi siz begendiniz gibi olmad dimi ![]() Hepinize selamlar... |
![]() |
![]() | Mesaj No:55 | |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]() Alnt:
![]() Hogeldin Ba Editrm ,seyahatiniz mbarek olsun.. minik bir mihrinazname yaattn bizlere emeine salk.. Gren gzlerinizle bizde grmeye altk o gzellikleri ![]() Karadeniz sevgisi zaten okdu iimizde bu vesileyle daha da artt.. Eve dnn muhteem olmutur, ev ii bitmez asl yorgunluk imdi balyor kolay gelsin.. ![]()
__________________ O (cc)NA SIINMAK AYRICALIKTIR | |
![]() |
![]() | Mesaj No:56 | |
15 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
![]() O gzellikleri sizlerede yaatabildiysem ne guzel...Zaten sizin iin yollara dmm ![]() ![]() Ev ileri doktorasini mastirini uzmanligini yaptigimiz bi turlu mezun olamadigmz bir aland/us//un 2 tane boyum kadar evlatlarim bir tanede rak var onlara yardimc el ola minnak ![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:57 |
15 Kasm 2011 | ![]()
Az buz muhabirlik yapmamm aklm aalad resmen ![]() Hem gezmi, hem ekmiim, hemde buraya servis etmiim kendimden korktum ![]() Her sene her sene byle gezilmez iyi gezmiiz hep bwraber =))Bu sene de ksmetimize nereler der gezerek grrz bakalm ![]() Siz yine hazrlkl olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:58 |
15 Kasm 2011 | ![]()
Evet dostlaaarr.... Bir yl sonra nereleri gezelim grelim sizlerle diye dnp durdum...Ama her senede yle Evliya elebilik olmuyor =)) ok masrafl =)) Bu sene bahtmza mevsimlik iilik dt ;) Bizde Austos dedinmi fndk akla gelir..Tatilde neymi[emoji4] Kartrmayn geen yl )) Gnlk iyi yvmiye veriyorlarm atladm geldim =))) Hepinizi harmana alaym, ba bahe gezdireyim bu sene ![]() @[Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] editim bizzat geldi grd teee Yozgattan ailesiyle[emoji257][emoji257][emoji257] Baheye indirecektim kendisini, kyamadk =))) Harman sereyim ayanza dostlar[emoji270][emoji270][emoji270][emoji270][emoji270] ![]() ![]() SM-N9000Q cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi |
![]() |
![]() | Mesaj No:59 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 yelik T.:
09 Kasm 2013 | ![]()
Amanda aman fndklar harmanda MasaAllah diyelim bizde 1 tur bitti 2.tur henz balamad imdilik
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hreyre'den (r.a.) rivayetle: M'minin durumu yeil ekin gibidir. Rzgar ne taraftan gelse onu eer. Rzgar durduunda dorulur. M'min de byledir. O da bela ve musibetlerle erilir. Kafirin durumu ise am aac gibidir. Allah diledii zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:60 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]()
Allah kolaylk versin ..Emeksiz bir i yok zaten..Bize kolay gelen grntye bakmak, ama onlar dzene getirmek ne kadar da emekli.. Sabrla ,sevgiyle yaplan i mkemmeldir bence.. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
...Yine Yollara Dme Vakti Yreim... | @RASHA@ | iirler ve airler | 1 | 07 Austos 2019 14:42 |
Medineweb Gezelim Grelim-Bolu Abant Gl&MHRNAZ | alperkara | Fon Mzikleri | 1 | 15 Eyll 2017 00:24 |
Yeryznn lginliklerini ARAPASIYLA Grelim.. | Hdimul slam | Genel Arapa | 1 | 05 Mart 2015 13:42 |
Mevla**grelim neyler | Belgin | iirler ve airler | 2 | 27Haziran 2014 21:00 |
Ruh_ Revan(sevgili) hakknda bunlar biliyormusunuz | selsebil | Hz.Muhammed(s.a.v) | 4 | 30 Aralk 2008 12:35 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|