![]() |
Alıntı:
Ablacımmm ne gezmişin ne gezmişin helal valla. Buna gülmekten öldüm resimlere bayıldım. Karadenizi resmen sermişin foruma doğasıyla fındığıyla. Taa medinewebdenmi geldin haagülümseyen000 Mihrinazname demiş nurşen kesinlikle doğru. Daha gezmiyonmu abla:):). Gezerken bile işini yapmışın çok eylencelialkış000 resimler desen çok güzel bizede nasip oksun şralrı gòrmkmahcup000 |
Buda öyle birşeydi :) Pandemiden sonra gezmelerin tadı yok, krizden sonra adı da yok:) Coğrafya kültürünüze, harita bilginize katkı olsun diye paylaştımdı.)) Edirne Türk ve İslami Eserler müzesiydi ve çok güzeldi. Gez gez bitmemişti. Ne günlerdi :) |
Samsun Tekkeköy Kurşunlu Şelalesi.... Samsun'un öyle gezilecek görülecek pekbir yeri yok. Tekkeköy de ki bu şelale çok huzurlu ama şu paylastiklarima baktım bu şelalecik olmuş:) Şehrin gürültüsünden uzaklaşılabilecek Tekkeköy ilçesine 10 km mesafede tatlış şirin bir şelale. Fotoğraf çektim, duru berrak suyunu ve akışını seyrettim, eşimin kafasını şelale kazanına soktum [emoji16] şaka şaka ama iyi fikirmiş aklıma gelse yapardım [emoji28] Küçük bir yer, erken gidilmeliki, rahat foto çekebilesiniz sandalyenizi şelale göletine koyup rahatça oturabilirsiniz. Küçük çocukla gidilecek bir yer değil. Eşinle başbaşa gideceksin işte öyle bir yer[emoji3589][emoji6]Başkasının foto karelerinde olmamak içinde erken gidilmesi gereken bir yer... Ferahlayin istedim [emoji4] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ablacım damsız girilmez şelalesi mi burası 🤣 neffis bir şelale ama sevgiyi aşkı taclandıracağımız sevgili yok. Neyleyim şelaleyi, günbatımını afrn* Bize park, çimen arazisi düşüyor galibagülümseyen000 Ablcm abimiz şöyle romantik yere götürmüş,sen adamı kazana sokcam diyosun 🤣 insaf yapma🤣 Çekimler manzara çok güzel. İnstagrama felan koyuyomusun abla. Köy valla süper çekimler evet000 |
Oyy oyy serinledim birden bire sefanız olsun hocam hiç tarif falan verme gelince sen gezdirirsin bizi samsunda benim kimsem yok senden başka :)))) |
Alıntı:
İnstgram temsilcimiz bakıyor o işlere. Burdan paylaşıyorum onda da senden linç yiyorum:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Samsun Vezirköprü Kanyonları'ndan nefis görüntüler.. Kendin gezmiş ve çekmiş gibi paylaş annecimsfhfgshsfhsghsfhfgshsfhsgh Al al medineweb'in olsun hadihyyyyy Evlatçığım foto çekmeyi öğrendi sonunda...alkış000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sayenizde gezmiş kadar olduk emeğine sağlık evldınızın :) suyun kenarında hayal ettim yine kendimi suyun gökyüzünün rengine diyecek yok Ahenge bakınca insanın aklı duruyor sübhanAllah |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. Emirgan Korusu lalelerle süslenmiş bezenmiş. İstanbul evlere kapanmayın. Gezin, görün bu ayetleri. Biz hayattan, insandan ümidi kessekte bahar, güneş, toprak, tohum, bulutlar ümidi kesmiyor. Herşey O'nun(c.c) müdehalesinde. O yüzden gam yok. Herkes görevini yapsın şu arzın üstünde. Hayata küsen güneşten utanmazsa, lalelerden utansın :) En güzel pozları verdiler ama makine yansıtmakta yetersiz. Size havasını getirmiş olayım, bu insanın içini, ruhunu şifalandıran güzellikleri fırsatı olan mutlaka ziyaret etsin.Kısa sürüyor sefaları:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu açılış tarihi : 1 Ağustos 2017 Konu Başlığı : Mesineweb'le Yollara Düşelim - Gördükçe Paylaşalım Tarih: 18 Nisan 2026 :) 9 Yıllık konu ama gözden kaçmış heralde. Olur böyle hatalar, Türk polisi yakalar. Düzeltelim mi bu başlığı? :)cycycy |
Alıntı:
Formumuzda o kadar güzel konu başlıkları varki hangisine göz atalım. Sizde dolandıkça formda, anlamıştırsınız çay-kahve000 |
Alıntı:
Editörümüzden kaçmazdı zaten.) |
Gözünüzden kaçtığı için demedim zaten, bulmuşum bir açık biraz takılayım dedim. Sitede konular çok güzel, site için aklımdan geçen doğrularıyla, güzellikleriyle, eksik taraflarıyla ilgili çok şey var ama güzel tarafları çoook daha ağır basıyor. :) senede zaten görülmemesi imkansız. Espri olsun diye konuya daldım kusura bakmayın. |
| SAAT: 09:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.