![]() |
Bütün aileyi, maddi bütün olanaklarını seferber ederek, bir çocuğu büyütmekten aciz, sürekli dertlenen, sızlanan, birde üstüne seni hafife alan anne-babalara sinir oluyorum. Tabi tabi bizimkiler karpuzgillerden tarlada yata yata büyüdüler. Arada sağ sol çevirip havalandırdık hepsi o kadar. Kendi efendilerini, patronlarını dogurmuşlar. Merkezde çocuk. O yönetiyor. Ne yenecek, nereye gidilecek, ne alınacak, nerede yatilacak vs.vs. Birde mutsuzlar... Birde sevmekten, şefkatten o kadar uzaklar.. Laboratuar ortamında yetiştiriyorlar adeta. Şöyle yaparsam ne tepki verecek diye izliyorlar. Çocuğunuz şöyle olursa şöyle olur..Böyle kızmayın, şöyle psikoloji bozmayin diyen uzmanlara ayrıca sinir oluyorum. Bozuk ebeveynler oluşturdunuz tebrikler. Allah yardımcımız olsun. |
Kısır döngü içinde dönüp duran insanlara çözüm istiyorum senin için zor olmamalı dediğimde çaresizce yüzüme bakıp ajitasyon yapanlara SİNİR OLUYORUM! |
kendini olduğundan farklı gösterenlere SİNİR OLUYORUM... |
Hanım kardeşler kızmayın ama trafikte koca siyah jiplerle kavşak dönemeyen önünü göremeyen üstüme üstüme süren, kaldırımda beklesem kaldırıma çıkan koca arabalar süren ablalara çok sinirleniyorum affedin. Süremediğiniz arabaya valla binmeyin. Bize tepeden tepeden bakıyorsunuz ezmeyin bizi:) |
Tutarsız bir dediği bir dediğini tutmayanlara sinir oluyorum 😒 |
Dili güzele varmayana, teşekkür etmesini bilmeyene sinir oluyorum mhc |
Çenesi çıkacak gibi esneyip duranlara sinir ölüyorumsopa000 Zaten bulaşıcı bişi ne esneyip durursun nenemin demesi gibi şeytan giriyosa içine artık 😈 |
etrafındakilerin kendi ruh haline göre davranmalarını bekleyenlere sinir oluyorum! kimse senin ruh haline göre davranmak zorunda değil! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güneşi yeni gördük çok sıcak bunaldım öldüm eridim diyenlere bi tık sinir oluyorum. Arkadaş 3gün önceye sele karıştık yağmurdan çimlendik nerdeyse vay güneş var çok sıcak.gölge etmeyin hele kurban ☀️⛅ |
SAAT: 10:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.