![]() |
oy maşallah barekallah hepsi birbirinden güzel,,oylarımı verdim Rabbim hayırlı etsin inşallah,hak eden kazandın efem,,:-) Rabbim bizleri hep böyle güzelliklerle buluştursun inşallah,, |
Hayırla sonuçlansın inşallah uzun aradan sonra ilkgözağrım siteme dönmeme vesile olan bu güzel yarışmaya ve yarışmacılara ayrıca şükranhepsi birbirinden güzel ve anlamlı |
bu arada sayın yöneticim @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yarışma sayesinde eski kadim değerli üye sakinleri bir bir ortaya çıkmaya başladı,,/cic/ek//cic/ek/ biz yarışmaları ara ara yapalım hatta sık sık mı yapsak /cic/ek//cic/ek/ bakarsın bütün eski üyeler saklandıkları yerden çıvıverirler,,,:-)/cic/ek//cic/ek/ |
Şahsima forma girmeyi istiyorum ama tlfndan zorluyor :) |
cicekver Bende okul stresiyle uzak kalmıştım (:ArO*inşallah artık daha sık uğrarım /cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
Tekrar hoşgeldiniz hocalarım, artık hep forumda olun..c*c*c* |
Kimleri görüyoruz bu vesileyle efenim hoşgeldiniz @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilencisi ablamız ve @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bacımız.. Sizi görmek gerçekten mutluluk verici..kadim medineweb dostları.İştirakınız için minnettarız...Sizi çevrimiçi görmek gibisi yok.. Dua dilencisi bırakmayız bundan sonra/cic/ek/ Makbergülüsü geçmiş olsun hayırlı olsun.. Sakarya ilitamı bitirdin Hayırlısıyla....Aktif dönemlere inşallah/cic/ek/ @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazarım sonuna kadar katılıyorum...Biz yarışmalarda buluşalım iyisi))) Biz bu dostları alalım iftar yapmadan bırakmayalım bencesfhfgshsfhsgh Oylamamızda devam ediyor bu arada/cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
olsun ben de telefondan giriyorum pcleri rafa kaldırdık ,,,/cic/ek//cic/ek/ her zaman gelin inşallah çok olmasa da yokluğunuz çok olmasın inşallah şahsım adına hoş geldiniz,,,/cic/ek//cic/ek/ |
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın değerli yöneticim olur katıl bana ben de siye katılıyorum,,:-)/cic/ek//cic/ek/ böyle güzel güzel birbirimize katılalım kenet olalım demi has olur/cic/ek//cic/ek/ Rabbim hepinizi çok iyi etsin inşallah klpp/klpp/,,,,,,/cic/ek//cic/ek/ |
Makbergulu ve dua dilenci hoşgeldiniz kardeşlerim.gonul isterdiki o resimlerin bazisi hic olmasaydı da yarisma konusu farklı olsaydı imtihan olsa gerek rabbim yardımcınız olsun müslüman kardeşlerimizi koruyup kollasın.Allah hepimizden razı olsun |
SAAT: 07:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.