![]() |
İnternette En Çok Hangi Konulari arıyorsunuz? Döviz kuru takibi hariçgülümseyen000 Google beni yormadan her yerden hazır bilgi sunuyor.düssünceli000 altın fiyatı, dolar kaç lira oldu? Ekonomi Başlıklarına çok tiklamisim. mhc Sizde durum ne? |
Zenginlik böyle bişi olsa gerek[emoji28] altın düştü çıktı derken, yoksa dolârrrların mı desem gogle baya hizmet vermiş sana[emoji28] Ben en çok medineweb e bakmişım. Hepsi burada trendyol ekonomiye can katmışım[emoji16] |
Dolar bozdurup ekonominin kafasını karıştıran sen misin yoksam20 İş ilanları, yemek sepeti dymdm online market siparisleri. Annemle indirimlerine bakmışım:) |
Stokçu esnafta benim zaten[emoji1] Enflasyon güneşi altında eriyip giden te la mız ile ucuz uygun indirimli ürün kovaliyoruz. Temizlik-gida ürünleri. Ben sevmem online alışveriş işlerini yalnız pekte işime geliyor.)) Neyse bide bitkisel yağlar, kürlere bakmışım bol bol [emoji1] niyeyse.))) |
Medineweb alışveriş siteleri yemek tarifleri soğuk algınlıklarında neler kullanayım bunları ziyaret etmişim |
Rusya-putin- Batman- Beşiktaş- haber sitelerini içmişim :) |
SAAT: 22:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.