www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Kara Kartal,Al Tarihi: 30 Aralk 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : 21 Mays 2025 (21:11). Konuya 225 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alnt:
limli kedinin hali baka ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:32 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]()
Btn edebiyle, merakiyla ilgiyle bakyor. Edeblli duruu iine sokasi geliyor insann. Kendini sevdirmek iin yapmad yok. Canl ite. Hepsi sevme sevilme istiyor ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:33 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Durumlarda szlerde paylalyor paylaalm Yaadigim tramvalarin hesabn kim verecek!?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
03 ubat 2018 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 | |
![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:36 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Durum ataym hepinize. Efenim dekorasyon eyleyeyim yle evcaazma gzel bir vazo alaym dedim. Aman Ya Rabbim bir vazo 300 tlden balyor. ine iek alnacak. 5 kiilik ailenin elektrik faturas. iekle al rpyla beraber doalgaz faturas.) Gnahtr dedim iimdeki dekorasyon deiiklik ak da gitmeyince youtube de marifetli eller imdada yetiti. Ya kab turu kab Sala kutusu ayirdim hepsini. Vira Bismillah deyip kurdum tezgah.)) zlediim gibin kolay olmasada[emoji28] mitliyim. skeleti kardm ortaya. 5 ltrelik ya kab olur kendisi.)) 20 tlye ml olacak bana. Biterse inallah ![]() Kafa nereye ben oraya ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:37 | |
![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Est. Esma ablam. Ne Marifetli tasarruflu 10 parmak 20 marifet hanm bacilar varm hibireyi atmiyorlar hereyi modern hale getiriyorlar. Hereye sulanmam ama baktm inceledim yaplamayacak birey deil. Sabirliysaniz bu ilere el yatknsa yapn. Yoksa hi bulamayn.)) Malzemelerimde vard. Ortaya biey kacak herhalde. Al srdm. Pek bi beendim he ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() vira Bismillah ..Marifetli eller cebe yani becerilere diyelim 😊 .. Insan istedimi yapmayacag bir sey kalmyo sanrm yeter ki istesin ![]() Aamal atarsan bizlerde fikir sahibi oluruz Can ku ![]() Geri herkezin el becerileri kendince yatkn olanlar .. imdiden gzel sekil alm .. Eline emeine salk..🌷🌷🌷
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:40 |
03 ubat 2018 | ![]()
Abla unun zeytinya bidonu olduuna inanmak istemiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
O Gn Gelmeden Aklmz Bamza Alalm | Yitiksevda | Makale ve Ke Yazlar | 3 | 15 ubat 2023 14:39 |
hanmlar birer tane alalm tam bizlik terlik :)/medineweb | makbergl | Resim/Karikatr | 13 | 04 ubat 2022 23:13 |
Gnmz SLAM aleminde ii Boaltlm ZKR kavramn ele alalm/Mevlt Hnl | Mevlt HNL | Makale ve Ke Yazlar | 8 | 03Haziran 2010 00:06 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|