www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Kara Kartal,Al Tarihi: 30 Aralk 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : 21 Mays 2025 (21:11). Konuya 225 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]()
Hani yle souk yle souk. Yani yle byle souk deil❄❄❄❄❄❄ Cemre muhtemelen geri gitti abla. Rusya'yla bizi kartrd. Direk gneye ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:52 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Gn ortasi pazara giderek bugn hayatma aksiyon kattim. Fakirlik suratma suratima domates ve spanakla arpt. Muz aldm geldim en ucuz oydu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:53 |
03 ubat 2018 | ![]()
Ooo abla gndz pazara gitmi muz alnmn cep telefonun var baya zenginsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:57 |
03 ubat 2018 | ![]()
Heryerde bordo mavi sevinci. Ar'dan Tekirda a, Diyarbakrdan Mula ya her yer Trabzonmu abi ![]() Beiktal olarak tranzonlular kutluyorum. MedinedeTrabzonspor lu kim var ![]() Jeltilmen olalm kutalayalim ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:58 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Hi taraf tutmadm .. Kim kazanyorsa ondan oluyorum dermiim 😊
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
O Gn Gelmeden Aklmz Bamza Alalm | Yitiksevda | Makale ve Ke Yazlar | 3 | 15 ubat 2023 14:39 |
hanmlar birer tane alalm tam bizlik terlik :)/medineweb | makbergl | Resim/Karikatr | 13 | 04 ubat 2022 23:13 |
Gnmz SLAM aleminde ii Boaltlm ZKR kavramn ele alalm/Mevlt Hnl | Mevlt HNL | Makale ve Ke Yazlar | 8 | 03Haziran 2010 00:06 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|