| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 30 Aralık 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : Dün (22:52). Konuya 257 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:251 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bıraktığın yerde bulursunda, -------Bıraktığın gibi bulamazsın. Kimseyi bıraktığımız gibi bulamadık. Galiba bende bulduklarında bıraktıkları gibi değildim ![]() Napalim hayat işte. Elim cebimde_______
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:252 |
03 Şubat 2018 |
Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben......
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:253 | |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
| | Mesaj No:254 |
03 Şubat 2018 |
Bina tarlalarında gökkuşağı bu manzara için gökyüzüne yakın olcan![]() Harika manzara esmanur
|
| | Mesaj No:255 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Manzara mükemmel,Rabbimin hikmetiyle dahada güzelleşmiş 🥰 Gülerek otur inşallah toprağım, 🥀🌹🥀
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:256 | ||
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | ||
|
| | Mesaj No:257 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Gece işte. Hamur kızarttım . Kitap, dersler, forum bakmaca felan.Hava pek güzel nefis bir rüzgar kokusu. Kuş sesleri, ağaç hışırtısı Durumlar uykunun uykusu muhtemelen ya dağa kaçtı ya Karadeniz'e battı. Çokta dert sanki peşinden gitmedim )Güneşi bekliyorum, şehir hiç uyanmasa. İnsan ve araba gürültüsünden başka sesleri dinlemek, işitmek başka bir evre.. Ağaçlar yürüyor sanki, dalların yola ve binalara vuran gölgeleri geceyi daha kalabalık ve ürkütücü yapmıyor değil... gecenin börtü- böcek, bitki-toprak sakinlerinde bir hareket bir hareket ayak sesleri, koşturmacaları, fısıltıları duyuluyor, iş güç, ev, geçim, çocuk vs alışveriş telasındLar sanki ![]() Topluca gecenin gündüzün içinden geçenlerden, aklımın, kalbinin dilimin karanlık yerlerinden geçen, vesvese, şerr her ne marazî varsa; felakın rabbine, nâsın rabbine sığındık. Geceden bahsediyorum geceden😄
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No:258 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Gece gece töbe estafullah yabi ![]() Allah uyku aratmasın
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |