![]() |
Tek Soru Canınız sıkıldığında veya bir şeye çok sevindiğinizde ilk kiminle paylaşmak istersiniz? çok gençken annemi aramak isterdim. Yıllardır kimseyi aramak istemiyorum. Haydi siz cevaplayın kimi ararsınız? Herks cevapldıkdan sonra sorunun cevabının ne anlama geldiğini açıklayacağım:) |
Düşündüm; bu zamana kadar kime ne dert anlattım, kiminle sevincimi paylaştım diye; Sevincimi kursağıma yığmaktan, senin derdin dertmi yaftası yerim düşüncesiyle ne arkadaş, ne eş, ne anne... Ama biri var.. Evet her koşulda beni dinleyen anlamasa da dinleyen...Derdime sevincime ortak kız kardeşim var.:) Aramızda 15 yaş var. Enerjsi, tesellisi, olgunluğu, zekası ile derdime ortak, sevincime art niyetsiz eşlikçidir. Kız kardeşim... Bekliyorum:) |
Su damlası ve kartalı bekleyelim ondan sonra cevap gelecek :) |
Malesef hiç kimse yok, ne derdimi ne sevincimi anlatacak kimse yok.çünkü derdimi anlattığımda en kötü anımda silah gibi vurdular, o yüzden içime atarım,derdim sevincimde kendi yüreğimde.. Aklınıza belki gelir ki sen bu kadar mı kötüsün diye,gelmesin ben iyi niyetimle kaybettim her şeyi.. Bende diyorum toorağım,, Yüreğim.. . . |
Annemmmcicekver Herşeyimi sevincimi sıkıntımı herşeyimi cicekver |
| SAAT: 00:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.