![]() |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana idil su elim çok lezzetli değil ama köstebek pasta, nişasta kurabiyesi ve havuçlu kek yenilebilecek durumda oluyor ama yinede ben işimi sağlama almak bakımından 112 yi ararım rahat ol.... şimdiden afiyet olsun veya geçmiş olsun....c*c*c* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana buyur gel abla pek yetenekli değilim ama yaparım bildiğim en özel yiyecek içecekleri (: gelirken eli boş gelmezsin heralde elinde tencere,tepsi görmek isterim ona göre sfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Alıntı:
|
sizi ağırlamakda bana kısmetmiş :):) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana bende sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım:):)(:kimi isterseniz tutun kolundan getirinc* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana seni misafir etmek bana kaldı ablacım (:sfhfgshsfhsgh makarna yaparım sana en iyi bildiğim yemek c* çocuklarıda mutlaka bekliyorum afrn* |
hiç ziyan olmaz inankigülümseyen0003 çocuk birer tabak yese bitti zaten..hyyyyyhyyyyy |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Seni ağırlamakdan büyük mutluluk duyarım can hayali bile güzel :) Lakin gelirken pasta isterim biraz yüzsüzlük oldu ama malum hasta olanlar nazlı olur biraz...:) |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana oy oy oy istediğin pasta olsun...en güzelinden en özelinden ve tabi en dualısından inşallah.. nasıl olsun meyveli,çikolatalı,sade kremalı(:yoksa karışık..hemen alıp geçmiş olsuna geliyorum .. aman aman hastalık soldurmasın seni..rabbim şifa versin,bizden ayırmasın inşallhc*c*c* |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana mihrinaz abla şöyle düşündümde bana geldiğini sende 3 çocuk bende 2 çocuk maaşallah vıcır vıcır olsun abla sen yine gel nasılsa alışkınız çocuk seslerine ben nesli nur gibi lapa makarna yapmam boşnak böreği yaparım sana :) |
SAAT: 15:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.