![]() |
Elhamdulillah alâ kulli hal |
Bugün Sizi Anlatan Kelime? Bugün Sizi Anlatan Kelime? Heyecanlı Yürekli Mutlu Çaresiz Yorgun Neseli Agresif Endiseli Bezgin |
Burdan devam edelim inşaAllah.. Sayın Futbolcu kardeşim konu açarken arama butonundan araştırırsak aynı konuları açmışda olmayız.. Teşekkür ederiz ilginize... |
Çaresiz |
Alıntı:
|
Tevekkül |
Umutt |
Sabah namazında perde ve pencereyi açtığında, içeriye/içine dolan huzur ve sürur halielhm Birde; kapağını ilk defa açıp okuyacağınız kitap heyecanı vardır ya..İşte öyle bişey /cic/ek/ |
oooff ooofff hayaaatttt |
kendine sitemkâr,,,:-) |
Sağlık olmadan hiçbişey tam olmaz |
Bilinçli sessizliğin gücünü keşfetmiş😌 |
işde Hayat ne acımasız der gibi 🌿 |
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış......... |
Büyük şehirde yaşamak insanı çok yoruyor:( |
Sanatçının; [emoji445] Bütün bir hafta düzgün şeyler yedikten sonra.... [emoji445] Yine bir cuma akşamlı hafta sonu... [emoji445] Kendimi bulmaktan korktuğum yerdeyim...[emoji87] sözlü eseri [emoji515][emoji526][emoji514][emoji508] [emoji16][emoji1][emoji28] |
Eeeyyy uyku düş yakamdan😪sssssss |
Çok adaletsizlikler var! |
Dengeli :) |
Herşey vazgeçmiş 😥 |
İki ileri bir geri :) Bir ileri iki geri:) Şerî berî'li.))) |
yorgun |
Hüzünlü 😔 |
Yalnızlık mahcup000😔😳 |
Allah kıymet bilene denk getirsin |
İçim şisdi günlerdir gelemedim haber izlemiyorum ama haberleri aratmamis genç editimiz :-) |
:) Herkes yoruldu haklısın aslında. Paylaştıkça düzeliyor sanki:) İçimizi bosaltıp rahatlayalim derken hepten şişmek istemeyiz :) Rahat olalım relaks derin nefesangelnottn6 |
Bugün yaşadığımız maddi/manevi birçok sıkıntıyı düşününce, geçmiş dönemlerde hayatımızın en mutlu günlerini yaşamışız da bilmiyormuşuz gibiyiz. |
Aktif :) önce burda Sonra günün içine direk keskin bir atlama yapıcam herkese kolay gelsin. Bol aktiflikler/cic/ek/ |
Bir yanım hep isyan, diğeri hep razı kıyamam[emoji28] |
Kendime geldiğimden beri kimseye gitmiyorum 😌 |
Yaş kaç olursa olsun kırtasiyeye girdiğinde hissettiğin o heyecan :) |
Umarsizliklar karşısında şaşkın! |
umuda yolculuk gibi 😔 |
Yolu bulmaya çalışan, herşeyi deneyen, sonunda oh be buldum diyen :):)trkym |
Sonbahar hemen gelme hiç hazır değilim. Ağustosta buhranlıydı fazlaca bunaltıcıydı ama yinede gelme sen acele etme mahcup000 |
Darda kalmış kullarına yardım eden Rabbim,inşirah ferahlığı ver yüreğime 😔 |
Eylül şiirleri🥀🍁🍂🍂🍁 |
Alıntı:
|
SAAT: 18:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.