![]() |
Cvp: Medineweb Issız Adada [quote=Abdulmelik] Burası olmamış , bidaha yaz *Arın* bu muhalefet değilmi benim derdim muhalefet değildi bunu yazarken...sadece biraz tebessüm birazcık tebessüm unutmadan okuyan cevap yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun...devamına gelince Medineweb uzayda düşünüyorum |
Cvp: Medineweb Issız Adada Ay bize az gelir bide marsa gideriz inşallah sonra da güzel cennet bahçeleri.... Emeği geçen herkese teşekkür ederiz......harika idi |
Cvp: Medineweb Issız Adada Huzurislam editörüm çok güzeldi ellerinize sağlık.....Muhtarın meslegi elinden gitti evet.... Artık Hacca gideriz degilmi Umreye gittik uzay falan olmaz Hacca gidelim bekliyoruz hac yolunu... Puan veremiyorum üzgünüm verebilseydim bütün puanlar sizin olurdu. |
Cvp: Medineweb Issız Adada Alıntı:
Allah razı olsun kardeşim güzel yüreklerinizin bir yerinde olduğumu bilmek cok güzel sizsiz de olmaz:):) |
Cvp: Medineweb Issız Adada Huzurislam editörüm artık hacca gitsek ne zaman yazacaksınız Medineweb Hacda........... |
Cvp: Medineweb Issız Adada Alıntı:
Seher abla aslında yazmaya başlamıştım... ama bıraktım yazmayı ...siz isterseniz yazmamak olmaz inşAllah başlıyacağım yakın bi zamanda bitirip ekliyeceğim...ne zaman biter bilmiyorum:) |
Cvp: Medineweb Issız Adada Allah razı olsun teşekkür ediyorum hac vakti geçmeden yetişir gideriz inşallah |
Cvp: Medineweb Issız Adada huzurislam abi bende istiyorum .................................. |
Cvp: Medineweb Issız Adada Allah razı olsun seheryeli ablam huzurislam abim saygılar |
Cevap: Medineweb Issız Adada sanırım medineweb üyeleri hacca veya ümreye gidememiş :) yeni editörler götürse barii:) |
SAAT: 03:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.