![]() |
Cvp: Forumun Enleri 3 - Hadi Buyrun :))))) Alıntı:
Vay be beni nasılda çözmüş |
Cvp: Forumun Enleri 3 - Hadi Buyrun :))))) Yağmur, ben kendim olma ümitsizliğini yaşıyorum Aristoyu ne yapayım. Muhtar Sen zor bir denklemsin, doğrusu henüz formülize edebilmiş değilim. Neyse arkadaşlar konuyu kaynağından saptırdım. Kenara çekileyimde konu aksın |
Cvp: Forumun Enleri 3 - Hadi Buyrun :))))) Zor zanaat :) Kendin olmayı çözmek istiyrsan onun kapısı KADİR BAL'dan geçiyır haber edeyim Bu işi süper yapıyr benden söylemesi ... Kapısını bi çal BUYUR GÖZÜM der |
Cvp: Forumun Enleri 3 - Hadi Buyrun :))))) Onu Algıya der dedim Ferdi delisi; Sen de otur aşşa sana da sıfır :) |
Cvp: Forumun Enleri 3 - Hadi Buyrun :))))) Alıntı:
Geçmiş olsun :) Çay içiyrsun iyi gelir :) |
re: Forumun Enleri 2009 lular - Hadi Buyrun :))))) yengecik yeni senaryo yazacağım metaryaller topluyorum:) şu sembolleri düzelteyim dedimde 2015'te anca biter..çay-kahve000 şu meraklı kürdish melahat lakabıda senin bey sayesinde yapıştı nasıl kurtulacağım bilmiyorum 25.gif |
re: Forumun Enleri 2009 lular - Hadi Buyrun :))))) desene aynı kaderi paylaşıyoruz:)Allah kurtarsınAğzı-Açık000 |
re: Forumun Enleri 2009 lular - Hadi Buyrun :))))) :)))))) Aslında çok önemli bir özellik keşke her hanım senin gibi olsa gazeteden tasarruf tvden tasarruf daha ne:))) |
re: Forumun Enleri 2009 lular - Hadi Buyrun :))))) Alıntı:
|
re: Forumun Enleri 2009 lular - Hadi Buyrun :))))) ecrin dur ne yapan arkadaşım..seccadesi üzerinde sustururlar falan sebebi olma... :))))))) |
SAAT: 21:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.