![]() |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe: pulamadum!! bayan Sahabe: yok galiba?.. Sure İsmi:kesin yok.. Ülke İsmi:Paris Tatlı İsmi: pişmaniye Bitki-Şifalı ot :patates , pamya:))) çay-kahve000 U gelsin bakalım.. |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe ismi : Ukkaşe Bayan Sahabe: ------------ Sure İsmi:------- Ülke İsmi: uganda Tatlı İsmi: -------------- Bitki-Şifalı ot : Uyuz otu R Harfi |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe ismi :Bulamadım Bayan Sahabe:Rubeyyi Binti Muavviz (ra) Sure İsmi:Rad Ülke İsmi: Romanya Tatlı İsmi: Revani Bitki-Şifalı ot : Rezene N ile devam edelim |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe:Nuaym ibni mesut,Nevfel bin haris Bayan Sahabe:Bulamadım Sure ismi: Nur Ülke İsmi: Nijerya Tatlı İsmi:düşünceli000 Bitki-Şifalı ot : Nane ,nar Y ile devam edelim.. |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe:Yasir el Ansi Bayan Sahabe: - - - - - - - Sure ismi: Yusuf Suresi Ülke İsmi: Yunanistan Tatlı İsmi: Yogurt tatlısı Bitki-Şifalı ot : Yüksük otu, yer elması G-Ğ harfi |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe: Ğannam ibn-i Evs el-Hazrecî (R.A.) Bayan Sahabe:Gülsüm ( Ümmü Gülsüm'ün kızı :) ) Sure ismi: Gaşiye-Gafir Ülke İsmi: Gürcüstan Tatlı İsmi: Güllaç Bitki-Şifalı ot : Gülhatmi L ile devam edelim |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek sahabe ismi:bulamadım kadın sahabe ismi:Leyla bint-i Ebi Hasme sure ismi:Lokman suresi ülke ismi:Lübnan tatlı ismi:Laz böreği şifalı-bitki -ot:Lavanta çiçeği Z harfi gelsin |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Erkek Sahabe: Zeyd b. harise Bayan Sahabe: Zeyneb binti cahs Sure ismi: Zariyat Ülke İsmi: Zambiya Tatlı İsmi: -------- (zikir tatlısı :) ) Bitki-Şifalı ot : zeytin-zencefil |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) harf alıyım lütfen :) |
Cevap: İsim, Şehir (Yeni Versiyon) Alıntı:
|
SAAT: 02:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.