|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Ravza'm,Açılış Tarihi: 20Haziran 2012 (17:39), Konuya Son Cevap : 16 Mayıs 2024 (18:13). Konuya 49 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:31 | |
|       Durumu:   Medine No :  164   Üyelik T.:
14 Eylül 2007   |     Alıntı:  
 maksat muhabbet olsun dedim   
				__________________   *Buda geçer ya hu*  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:32 | ||
|       Durumu:    Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     Alıntı:  
 Alıntı:  
   harf alalım sizden

__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  ||
      |  
|    |  Mesaj No:33 | 
|       Durumu:   Medine No :  164   Üyelik T.:
14 Eylül 2007   |      amin insallah efendim.      Kısa bir hatırlatma yapıp öyle harf vereyim istedim izninizle. Kullanılmıs olan harfler: A-E-S-H-B-T-F-Ş-İ-Ü-K-C-L-G-Y-N-R-U-P-Z Yeşil ile yazılan harfler ise 2 defa kullanılmıs. Ferdi Beyin yazdıgı ve hala manasını çözemedigimiz M harfini görmezden gelirsek tekrar M diyorum, buyrun. 
				__________________   *Buda geçer ya hu*  |  
      |  
|    |  Mesaj No:34 | 
19 Ekim 2008   |     

Erkek Sahabe ismi : Mus'ab bin umeyr     Bayan Sahabe:Meymune bint-i Haris Sure İsmi:Maide suresi Ülke İsmi: Malezya Tatlı İsmi: Muzlu puding Bitki-Şifalı ot : Maydanoz D harfi gelsin 
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:35 | 
|       Durumu:   Medine No :  13046   Üyelik T.:
16 Aralık 2010   |      Erkek Sahabe ismi :DIRAR İBNİ EZVER     Bayan Sahabe: Dürre Bint-i Ebi Leheb (ra) Sure İsmi:Duhan suresi Ülke İsmi: Danimarka Tatlı İsmi: Dondurma olurmu ![]() Bitki-Şifalı ot : Defne yaprağı K harfiyle dewam etsin... 
				__________________   Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:36 | 
|       Durumu:   Medine No :  176   Üyelik T.:
15 Eylül 2007   |      Erkek Sahabe ismi : Ka'b Bin Malik     Bayan Sahabe: Kayle Binti Rahme Sure İsmi: Kiyamet suresi Ülke İsmi:Kenya Tatlı İsmi:Kabak tatlisi Bitki-Şifalı ot :Karpuz S ile devam etsin   
				__________________   " Âhh Duâ ... Ne GüzeL Dost'sun İnsana .. "  |  
      |  
|    |  Mesaj No:37 | 
|       Durumu:   Medine No :  25257   Üyelik T.:
30 Ocak 2013   |      Erkek Sahabe ismi :SABİT BİN KAYS     Bayan Sahabe:SAFİYE BİNT-İ HAYY Sure İsmi: SAFF SURESİ Ülke İsmi:SUDAN Tatlı İsmi:SARIĞIBURMA Bitki-Şifalı ot :SİNAMEKİ -V- 
				__________________   Gülüşlerim; Acılarımı örtmeye çalışan ağır işçilerdir....   |  
      |  
|    |  Mesaj No:38 | 
19 Ekim 2008   |     V Erkek Sahabe ismi :BİN EBU VAKKAS Bayan Sahabe:Ümmü Varaka....erkek ve kadın sahabe ismi V ile başlayan bulamadım isimlerin önündeki takıyı yok sayın ![]() Sure İsmi: vakıa suresi Ülke İsmi:viyana Tatlı İsmi: vişneli dondurma Bitki-Şifalı ot :veba otu Ö HARFİ İLE DEVAM EDELİM EFENDİM   
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:39 | 
|       Durumu:   Medine No :  38944   Üyelik T.:
09 Şubat 2014   |     

Erkek Sahabe ismi : Hz. Ömer B. Hattab     Bayan Sahabe : Ö ile Başlayan Bayan Sahabe İsmi Bulamadım ![]() Sure İsmi : Ö ile başlayan Sure İsmi bulamadım ![]() Ülke İsmi : Özbekistan Tatlı İsmi : Ö ile başlayan Tatlı ismi Bulamadım ![]() Bitki-Şifalı ot : Ödağacı Esma hocam zor bir harfdi ![]()   ![]() Kolay bir harf olsun L.. 
				__________________   O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR  |  
      |  
|    |  Mesaj No:40 | |
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     Alıntı:  
 Bayan Sahabe: Leyla binti Ebi Hasme Sure İsmi: Leyl Suresi Ülke İsmi: Letonya Tatlı İsmi: Lokma tatlısı Bitki-Şifalı ot : Leylak, limon -T-  |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |