![]() |
kişilik testi /medineweb Ağaçta mahsur kalmış bır kedi gördünüz onu ağaçtan indirebilmek için ne yaparsınız ? A) Ağaca tirmanirdim. B) Merdivenle ağaca tirmanirdim. C) Gel pisi pisi diye bağırırdım. D) İtfaiye veya başka bır yardım ekibine haber verirdim. |
Cevap: kişilik testi Cevaplar; A) Cesur ve girişkensiniz.İyi bır satış temsilcisi olursunuz. B) Hedefe nasıl ve hangi yöntemlerle ulaşacağınızı planlayabiliyorsunuz.iyi bır halkla iliskiler uzmanı olabilirsiniz. C) Saflık derecesinde iyimsersiniz. Ne yaparsanız yapın sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın. D) Sorumluluğu baskalarına atmayı iyi beceriyorsunuz. İyi bır üst düzey yönetici olabilirsiniz. |
Cevap: kişilik testi ben önce a yı sonra d yi denerdim. |
Cevap: kişilik testi A şıkkı sfhfgshsfhsgh A) Ağaca tirmanirdim.mahcup000. |
Cevap: kişilik testi ben c yi derdim gel pisi pisi gelirse gelir gelmezse kendi bilir :) şaka, başka birinden yardım isterdim ağaca tırmanamam yükseklik korkum var :) |
Cevap: kişilik testi ben ayrı bir moddayım galiba:):) öylece bakakalır bişey yapamazdım sonra çıktığı gibi inebilir diye düşünürdüm herhalde |
Cevap: kişilik testi Alıntı:
alkış000alkış000 gülümseyen000gülümseyen000 en iyisi buymuş. |
Cevap: kişilik testi A) Ağaca tirmanirdim. Allahaşükür gücüm yerinde...evet000 kedi ve köpekleride pek sevmem ama... |
Cevap: kişilik testi ben c şıkkını seçtim diğerlerinin hiçbirini yapmazdım siz hangi şıkkı seçerdiniz |
Cevap: kişilik testi merdiven var ise b yi yapmak isterdim ama dokunabilirmiyim bilmiyorummahcup000 sanırım yardım çağırmak en iyisigülümseyen000 |
SAAT: 13:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.