![]() |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) çok soru-cevap yaptığımız zamanlarda namaza niyet edecekken ''Aşağıdakilerden hangisi'' diye başlayıp töbelerle selam vermek gülümseyen000 |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) Aöf bölümü yüzünden boyun fıtığı olmak :))) olmam inş. Ama az kaldı :))) |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) Alıntı:
çok yaşa sen ablacm aynısı bende de oluyor ozellıkle arkadaşlardan aldığım notları soruları soruyorlar nerden aldın dıye bı abladan bı abıden dıyıp geçiştiriyorum sfhfgshsfhsgh babaannem arada soruyor artık mıhrınaz ablan artık selam gndermıyor goruşmuyormusun onla diye c* soru cevap sırasında kı elektrık kesıntısı net kesılmesının verdığı uzuntu gerçekten anlatılmaz sorularımı arkadaşlarımla paylaşamadım kaygısı yada sorular toplu paylaşmaya vakıt bulamadığım zaman duyduğum mahcubyt anlatılmaz hele ıkram bolumunde paylaşılan ıkramları yemiş kadar oluyorum oda ayrı bı mutluluk verıyor c*c* vee bence en güzelide dualarda herzaman hatırlanmaları ...... |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) ne güzel yan etkileri varmış formun...boyun fıtığı haricinde....bence hala risk altındasınız editörüm:) |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) Alıntı:
gülümseyen000 yüküm hafifledi biraz abla :):) işler azaldı şükür sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) Bagimlilik, sürekli kliklemekten kaynaklı sağ baş parmakta aşırı hareket:)) |
Cevap: Forumun yan etkilerii :) Çocuk: Bana annemi anlatsana bana* Baba: Senin annen bir melekti, bir sürü rep i vardı, bütün kurallara uyardı, bir kere bile aynı yazıyı iki kere yazmadı, hep küçük harflerle yazdı ama kader erken banladı anneni*... gülümseyen000:) eğlenceli yan etkiler:):) |
Şimdi biraz tebessüm lazım ruhuma o en guzelinden Ne guzel düşünceler..(: (: Okuduklarımızı hafızada biriktirip ,paylaşmak cok güzel bence... |
+Baba; annemi iyiki kardeşim doğduktan sonra üye yapmışsın şu foruma.. +Yoksa varya adını kesin medineweb li bişey koyardıgülümseyen000te/sli/m +Çok korkuyorum baba. Ya torunlara koyacam bu ismi diye tutturursa te/sli/mgülümseyen000 +Ya mâşallah yazısı yerine annem medineweb yazarsa.Ya bir sabah kalktığımda, formalarımiza medineweb armaları isleyip bizi okula gönderirsegülümseyen000Çok korkuyorum baba çoookkte/sli/mgülümseyen000:):) O derece yaaniite/sli/m so/ru/x Yan etkisini evdekiler yaşıyor gördüğünüz gibicy |
Alıntı:
Sende sınavlar bitmiyor, biz babaanneyle yarenlik ederiz fenamısfhfgshsfhsghYan etkilerinden biri; teeeee Şehri Nuh diyarindan halimi ahvalimi soran bir babannem olmuş..Can kurban böyle foruma |
SAAT: 09:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.