www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi su damlas,Al Tarihi: 28 Austos 2012 (12:18), Konuya Son Cevap : 12 Temmuz 2025 (09:53). Konuya 649 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:461 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]()
__Gel hadi... Sensiz gnler sol yanma yazl. __Gel hadi, Her ey hazr..! Dular ilk gnk gibi...
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:462 |
18 Aralk 2010 | ![]()
mrm toplasan .. Bir "vuslat"etmiyorum.. Hangi Aa sorsan cevab "Hazan" Mecnun "mtihan" Leyla "Sabr" diyor...!!
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:463 |
18 Aralk 2010 | ![]()
Sonra bir yudum kahve tadnda gllerin geliyor aklma Bir insan diyorum bu kadar gzel mi gler ? Aclarn gizlercesine, Kalbinde ki yaralar saklarcasna...!!
![]() |
![]() | Mesaj No:464 |
18 Aralk 2010 | ![]()
Bana harflerden ve kelimelerden arnarak gel Kalplardan kurtul, klbinle gel Klinden syrl, hlinle gel ster bu k'n Sen hli ister Ben hli olsun Gel"diin zaman; ne Sen ne de 'Ben olmayacaz burada O hlde sadece gel ster 'Sen'inle gel ster 'Sen'siz Yeter ki gel..
![]() |
![]() | Mesaj No:465 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]()
Yaklayoruz hayatn ikindisine Biraz daha yaklayoruz Bir el uzatmda Akamn alacasndayz ok yarmlarla gidiceiz Bitirilmemi szckler Tamamlanmam konumalar
__________________ O (cc)NA SIINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:466 |
18 Aralk 2010 | ![]()
""ki damla gz ya der , Seni yazdm katlar stne .. Gitme yreimden , Buz tutar btn iekler , Diyebilseydim ..""
![]() |
![]() | Mesaj No:467 |
18 Aralk 2010 | ![]()
~~Benim iirlerimin noktas da imlas da sensin. Yzmn nidas da, avularmn duas da sensin.! ~~
![]() |
![]() | Mesaj No:468 |
18 Aralk 2010 | ![]()
Benden kaan kurtulan yreim, Geri dnmyor artk...
![]() |
![]() | Mesaj No:469 |
18 Aralk 2010 | ![]()
Mezar tama 'ok ld ama ilk kezmi gibi gmld' yazmal..'
![]() |
![]() | Mesaj No:470 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]()
nsan saramad yaray saklarm Bazen bir gln iine gizler Bazen de derin bir sessizlie kundaklarm
__________________ O (cc)NA SIINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Kii okuyor. (0 ye ve 8 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb Gnn Resimli Dualar/medineweb | sessiz23 | Dua Blm | 97 | 23 Mart 2025 05:53 |
Dnden Bugne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net | Hdimul slam | Medineweb.net Videolar | 11 | 12Haziran 2023 23:17 |
Medineweb 2.snf HADS dersi 3. nite zeti ve soru cevap Medineweb | nuren35 | Hadis | 16 | 30 Mart 2021 09:36 |
Medineweb 2.snf HADS dersi 4. nite zeti soru cevap Medineweb | nuren35 | Hadis | 16 | 20 Nisan 2017 20:59 |
Medineweb 2.Snf HADS Dersi 5. nite zeti Medineweb | nuren35 | Hadis | 5 | 20 Nisan 2017 20:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|