www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi su damlas,Al Tarihi: 07 Austos 2014 (18:59), Konuya Son Cevap : 15 Nisan 2025 (14:16). Konuya 43 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() Hznn bir adresi yoktur ... Gelir en ummadn zamanda seni bulur... Bir ilac devasda yoktur... Yreine srp acy dindiremessin Ne geceleri uykun gelir ne huzurlu kapanr gzlerin Rya grrsn hzn iein boy vermitir.. Yreinde bir acyla uyanrsn... Gzyalarn elik eder aclarna... Ne gkyzn ne maviliini grr artk gzlerin.. Sadece karakapkara bir geceyi grrsn Gne'e kaparsn perdelerini... Unutma... Hangi gn gece olduda gn sabahla bulumad.. imdi yaralarna Allah kelamn sarma zaman afi ismiyle ifa bulma zaman Allah de ifa olsun Allah de rabbim yaralarn sarsn.... Hadi vazgeme ...
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() Dualarla sev derdi MEVLANA.. Dualarla sev ki, Akn imana gelsin..! Hakiki Ak tatsn yrein..! O zaman biz de dualarla sevelim gelin hadi.. Ya Rabbi gnlmze senin sevdiklerini dr...!
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 24048 yelik T.:
01 Ocak 2013 | ![]() ![]() Dost ki saka –su satcs- yolda karlarlar.. Biri dierine: “Karde, bana krbandan bir tas su verir misin? ok susadm.” der. teki arr; “Be akn. Bende krba varsa sende de krba var. Neden kendi krbandan doldurup kendi suyunu imiyorsun?” Cevap dikkat ekicidir: “Haklsn karde, bende de su var sendeki gibi, ama ben kendi suyumu imekten bktm.”
__________________ O yz , her hatt tevhid kaleminden bir satr; O yz ki , gz deince Allah ' hatrlatr. |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() “ Islak sokaklar mevsimindeyiz artk. Bu ehre yamur yaar, Yreimize hzn…”
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() Hzn ar gelir yree, ama en gzel duay ettirir sahibine .
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
Durumu: ![]() Medine No : 45760 yelik T.:
27 Ekim 2014 | ![]() hzn yine coktn geceme... elinde bir fener beni mi aryosun geldim geldim iste kollarna... muhabbetimiz gozyas senin ile agladkca czyorsun resmimi kazyorsun ilmek ilmek beni ne zaman ugrasan gonul yareme dayan diyor bir ses dayan! haka
__________________ HAKKA NAN,SA'YE SARIL ,HKMETE RAM OL! |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() Kalbi olanlarn ok az olduu bu yitik ada, Hznlenmek bir ayrlacaktr, Hzn tamak da Senai Demirci
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() Szn dankl, kalbin perianlndandr.. . .Sadk Yalszuanlar
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() "Ne gzeldir, anne ve babanzn hala aldnz kapnn arkasnda ya da hattn br ucunda olmas.." Aye Kulin
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir Oda Bir Saat Sesi | Hdimul slam | iir Dinletileri | 1 | 13 Eyll 2023 09:59 |
Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi... | su damlas | iirler ve airler | 4 | 06 Kasm 2014 22:52 |
Kalbimin ya durmayacak, bir lahzada sukuta kanacak!/Mustafa Cilasun | Mustafa CLASUN | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 23 Temmuz 2013 12:15 |
Kalbimin ah u zar var, bilmem ki imdi ne yazar!/Mustafa Cilasun | Mustafa CLASUN | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 23 Temmuz 2013 12:14 |
Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! | Belgin | iirler ve airler | 8 | 07 Eyll 2008 22:38 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|