![]() |
Yüreğime düşen çocuksun, içimde kıpır kıpır büyüyen.. Bugün acaba hangi yaramazlığı anlatacak diye beklediğim içimdeki bensin. Sevdiğim... |
Ben yine sevdamı en dipte derunumda saklarım . . . Gel/en Yâr'dan gel/sin . . Gözümün görmediği ama yüreğimin hissettiği yüreğe, Yürek dolusu Selam olsun . . . ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne güzel demiş şair; Onu düşünürken içim geçmiş. Severkende ömrüm… |
Doğruldum.... Ellerimi usulca ceplerimden çıkarıp yumruklarımı açtım. Yüzümü kışın sert rüzgarına çevirdim. Baktım uzaklara, en uzaklara, uzakların uzaklarına. Avucumu uzatıp ileriye, haykırdım: Eyy siz yitirdiklerim! Eyy yitirip de bir türlü silemediklerim! Eyy silmeyi beceremediklerim! Hayat size neler getirdi? |
Gönülden yüreğe bir şeyler düşüyor ya bazen, anlatması zor ama hissi tanıdık… Sanki bir arkadaşın omzuna dokunması gibi, “buradayım” demeden yanında olduğunu bilmek gibi. İçimde ufak ufak bir sıcaklık dolaşıyor, ne büyük sözler istiyor ne de uzun açıklamalar; sadece samimiyet yeter diyor. Bir tebessüm gibi başlıyor her şey, sonra büyüyor içimde sessizce; ne kırıyor ne yoruyor… aksine hafifletiyor insanı. İyi ki var bu hisler, insanı insana yaklaştıran, kalpten kalbe usulca köprü kuran… |
Bazen arayıp Bulduğun değil de, Tevafuk Rastladığın mutlu eder seni. |
| SAAT: 05:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.