![]() |
Şimdi bana bir bardak çay lazım, Kader ile kederin Arasındaki köprünün ortasında oturup İkinize de "Eyvallah" çek/eceğim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
.... Ressam için adı konulmamış bir renktir çay, Şair için sessiz bir mısra… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Biraz kar bide çay... Daha ne olsun. .. Pekte iyi olurdu c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimi beklediysem gelmedi, Ne umut gözlerin Nede acı hüznün, Bende Çay demledim. Ben,Sessizliğim ve Çay/ım.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki çay söyledim ,, Garson şaşırdı; ___Ama bir kişisiniz dedi ; Ters ters baktım // ____Diğeri yüreğimde ki için dedim ,, Getirdi iki çay koydu masaya Şaşırdım; Bu ne dedim // cy çayı yüreğindeki gönderdi dedi :klp: Güldüm cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle derin acılar çekecek Vaktim yok, dermanım da. Varsa bir hüznünüz, İçer giderim!.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiç zor değil demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Ama, "Çaya kaç şeker alırsın?" Diye bir ses sormalı ya ara sıra...! Can Yücel |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz hüznü çaya dem, Kalbe yama yaptık. |
“İnsanın yanında; ilaç gibi insanlar olmalı, ağrılarını dindiren, yan etkisi olmayan.“ La Edri |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay karası gönül yarası derler, bilir misiniz…? İşte çayın karasında gizlenir sevdalar. Bu yüzden bazen çay içerken sızlar yüreğiniz. Ve her yudumda özlenir yara sahibiniz…! Cemal Süreya |
SAAT: 17:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.