![]() |
Cevap: Sebepler Sukut Ettiği Zaman Alıntı:
tas kesilir yurekler işlemez acılar buyudukce buyudukce mi alınıyor mutluluklarımız hani oyuncaklarım neden verdiniz ellerime gercek degiller ise buyuyunce de oynamak istedim fakat beceremedim evet buyudukce yitiriyor insan butun hayallerini karsına dikiliyor hayat... en gercek yuzu ile bi o kadar igrenc bi o kadar acımasız.. dalga gecercesine.. |
Cevap: Sebepler Sukut Ettiği Zaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gamzelendi gönül yine devası ahtır, Gönlü mahzun olanın, dostu Allah'tır. . ! Şems-i Tebrizî |
Cevap: Sebepler Sukut Ettiği Zaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dua nurdan , sudan ve sevdadan yapılmıştır.. Her varlığa nüfuz eder. Her ümitsiz davranışı değiştirir, Her kalbi kurtarır... Alıntı... |
Cevap: Sebepler Sukut Ettiği Zaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkesin içinde biraz keder vardır… Biraz da hüzün Biraz da yalnızlık… |
Cevap: Sebepler Sukut Ettiği Zaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sükût… Tefekküre duran derviş gibi narin; Sızı ince!Yara derin… Huzur’u sadece cümlelerin içerisinde görür ve okur olduk. Yaşamak için; Bir abdest, Bir seccâde, Bir Kur’ân-ı Kerim, Bir duâ, Ve bir yürek gerekliydi, Unuttuk . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey kalbim! Ey suları usul usul yükselen gizli deniz. İçimiz damar damar parçalansa da Dışımız lal gibi sessiz ... |
Gönlüm mü, Yusuf'un gömleğinden çekilen iplik misâli. |
Kalbinde güller açtığını söylemekimseye, sonra fırtına uğrar da sana ne güller kalır o gönülde,nede sen kalırsın.. |
Ayet ayet yaşat bu dünyayı Rabbim.. Sana secde secde yürüyeyim. Dua dua kabul et beni .. Sana en yakın yerde öleyim... |
Hoşça Kal! İçine Binbir Derdi Sığdırdığım Kısacık Ömrüm...Hoşça Kalın! Mutluluklarım, Acılarım,Acı, Tatlı Günlerim, Hatıralarım...Hoşça Kalın! Ağlayarak Sırlarımı Döktüğüm Duvarlarım...Hoşça kal! Her Gelişinde Ölümü Hatırlatan Sonbahar.. |
SAAT: 21:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.