www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 09 Eylül 2014 (20:29), Konuya Son Cevap : 15 Temmuz 2025 (18:27). Konuya 238 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:231 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:232 |
18 Aralık 2010 | ![]() Susacağım! Derin denizleri her rüzgâr dalgalandıramaz…..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:233 |
18 Aralık 2010 | ![]() YAR… Neden çelme taktın bahar kokulu düşlerime? Hani yağmurların? Neden yağmaz şehirlerime?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:234 |
18 Aralık 2010 | ![]() Ne konuşarak, ne de susarak, Bazı gerçekleri sadece noktayı koyarak anlatabilirsin... Çünkü bazı insanlar, Ne demek istediğini ve neyi kaybettiğini ancak yokluğunda anlar.
![]() |
![]() | Mesaj No:235 |
18 Aralık 2010 | ![]() Susuyorum ve biliyorum duyuyorsun ...
![]() |
![]() | Mesaj No:236 |
18 Aralık 2010 | ![]() Uzun uzun susuyoruz sözün kıyılarında Hangi kapıyı aralasak bir uzaklık esiyor Hiç bir düşünceyi sonuna dek götüremiyoruz.,
![]() |
![]() | Mesaj No:237 |
18 Aralık 2010 | ![]() Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur.
![]() |
![]() | Mesaj No:238 |
18 Aralık 2010 | ![]() Ağlamak gözlerden akıp kurtuluyor da, Susmalar içinde birikip duruyor... Mehmet Deveci...
![]() |
![]() | Mesaj No:239 |
18 Aralık 2010 | ![]() SUSKUN SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Anlaşılmadığım ve Anlamadığım Bir Dünyada Kelimelere Küsüm Sadece... YALNIZ SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Kimsenin Kalabalığı Olmadım ve Kimseyi de Kalabalık Edemem Bundan Sonra Dünyamda, Bu da Benim Tercihim. GÜVENSİZ SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Sadece Kendi İçimde Kendime Göre Bir Dengem Var, ve Bir Daha Kırılırsam Toparlanamama Endişesi Taşıyor Yüreğim. BU YÜZDEN ŞİMDİLİK SADECE KENDİME GÜVENİYORUM. Anlamakta Zorlandığım Bir Dünyada, Anlaşılmayı Zaten Beklemiyorum... BEN BÖYLE İYİYİM...
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
BİR AYET BİR YORUM | FECR | Tefsir Çalışmaları | 110 | 01 Temmuz 2025 14:11 |
Yorum Sizin Medineweb | İslaminesil | Serbest Kürsü | 193 | 30 Aralık 2024 22:00 |
Medineweb -ÜÇ üye ÜÇ- Yorum | Medineweb | Forum Etkinlileri | 259 | 26 Kasım 2024 11:26 |
Bir hadis-i şerif bir yorum ... | KalbinNûru | Hadis-i Şerif | 33 | 26 Şubat 2024 11:23 |
Bir Nükte Bir yorum... | İslaminesil | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 12 | 14 Aralık 2014 08:16 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|