![]() |
Kendime susmalar bilirim İçler acısı.. Uzlaşmaya yanaşmaz hiçbir yanım.. Üzerimde ebabil kuşları uçsa Çıksa canım, Kana kana içime ağlarım. |
Dil harap, Gönül yorgun, Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile... Cana telaş düştü, Göze ateş, Kalbe gâm çöktü... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ellerim yorgun anne... Yüreğimin bitkin köşesinde.. Ufak bir serçe var.. Yaşama kanat çırpan.............. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bazı sözler vardır, yürek okur. bazı sözler vardır, yüreği okur. bazı sözler vardır, dilde derdest olur; özü okur. …ve bazı sözler vardır ki, yürek yetişemez köz olur !.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben ... Ve umudum ... İki sahipsiz sandalye gibi Sessiz ve kimsesizdik bugün... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. YÜREĞİM...! Kelimelerimi Yıldızlara Sakladım Bu Gece, Ne Senden Ne De Benden Bahsetmiyeceğim Hiç... KONUŞMA İŞTE, Yıldızları İzle Bu Gece... Hasretimi Mıh Gibi Çaktım Geceye, Ve Birbiri Ardına Bağladım Yıldızlara Özlemimi... Hangisine Bakarsan Bak SENİ Özlediğimi Söyleyecek İŞTE... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. yıldırım düşer her gecene. ki, kalbini bir gülle değişmeye alıştın sen.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Artık dumanı içine tüten, bacasız bir harâbedir Y Ü R E Ğ İ M . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öksüz ömrümün kıyısına vuruyor YALNIZLIK ... |
___Ve biraz Sensizlik katıyorum kuytudaki harabe olmuş yüreğime .. ___Ve yine Sessizliği dokuyorum, her yokluğunun gizeminde .. İşte şimdi şu anda tam yüreğimdesin !.. ___Ve sen de benimle bir yudum sessizlik içermisin ..? __// | Nur Hayat Şuara |
Ne güzel! Derin bir "âh" ile yâd etmek seni. Her dem düşünmek, her dem hayal etmek seni Ne güzel! Visâline gülmek, firâkınla ağlamak. Yanmaktan usanmamak yanarken susamak seni. Haddâd |
Bazı sözler vardır ki yürek okur !.. Bazı sözler vardır yüreği okur !.. Bazı sözler vardır !.. Dilde derdest olur özü okur !.. "Ve"Bazı sözler var ki !.. Yürek yetişemez köz olur !... |
Sohbetin tamda deminde, Derin den bir Ahhh ile sustu. Söylemek göze düştü Kelam köze, Yanmaksa bana düştü... ~♡~♡~♡~ |
Aşka yanmak marifet ister Gönülden sevmek ise zariflik İnce dokuyup yol alan kazanır Haddini aşıp aldatan ise İhanetle adlandırılır... Daim ola.. |
Zamanla herkezi unutabilirsiniz,, Yaşadığınız üzüntüleride gün gelir unutabilirsiniz.. Ama yüreğinizde bıraktıkları izleri asla unutamazsınız... ============= |
Nediye uzunluk aranır şiirde bilmem ki ! Derinliktir önemli olan. 'Gitme' demek mesela; başlı başına bir şiirdir. "gitme" |
Yazdıklarımı boşver, sildiklerim de şöyle dursun, ben duvarlara neler anlattım bi bilsen... |
" Toprağa bastığında bile iz kalıyor, Kırdığın kalpte kalmaz mı sanıyorsun.." |
Ve yaralarını sardığım herkez,yara oldu yüreğime... |
Vedasına Alıştım Ama, Yokluğuna Alışamadım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben o kız çocugunu büyüttüm kenara koydum Ama içimde bir köşede hala Kendi başına salıncakta sallanıyor.. |
SAAT: 20:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.