![]() |
bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani gece nasıl bulandıysa sabaha, Nasıl düştüyse katre katre sabaha gün İnşirah, nasıl dilden gönle erdiyse, Nasıl yaptıysan işte bunları Ey sahibim, Ey Mutlak’ım, Gerçeğim... Yüzsüzlüğüme de Kuzguni gönlüme de Bir emân…. Bir ferâh…. İnşirâh…. Mehmet Deveci |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin Allah ile görüşmen, Allah ile randevun var. Yatsı namazında, görüşmek istemiyor musun kardeşim? Aç seccadeyi kardeşim, kaldır ellerini. Bütün dünyayı at geriye ve ellerini bağla, ‘Rabbim’ de. |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Yalnızların, Kendi Başına Kalmışların Arkadaşı, Ey Mutsuzluğa Düşmüşlerin Yardımcısı, Ey Yoksulların Zenginliği, Ey Zayıfların Gücü, Ey Fakirlerin Hazinesi, Gariplerin sığınağı, Ey Tek Güç Ve Kudret Sahibi, Ey İhsanıyla Tanınan Keremi Sonsuz Rabbim, Efendimiz Ve Yakınları Hürmetine Sıkıntılarımı Gider... Ey Rabbim Sen sıkıntılarıma karşı hazırlığım, Musibetim anımda ümidim, Yalnızlığımda arkadaşımsın Gurbetimde dostum, Kederli anımda beni ferahlatansın İhtiyacım anında yardımıma koşan, Zor anlarımda sığınağımsın Beni korkuların karanlığından kurtaran aydınlığımsın Ey Rabbim sen şaşkınlığımda bana Yol gösterensin Biliyorum Rabbim sen günahlarımı bağışlayan Ayıplarımı örten, sıkıntılarımdan kurtaran Kalbimi sevginle süsleyensin Sen kalbimin hem tabibi hem sevgilisisin Sen ki şaşkınlara yol gösteriri Muhtaçlara yardım eder Korunmak isteyenleri korursun Allah’ım, ben senin kulunum Kulunun çocuğuyum Görüyorsun ki rabbim sıkıntılıyım Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini Ve kur-an’ı kerim’i kalbimin baharı Gönlümün nuru , sıkıntılarımın ilacı yap Ruhum susamış suya , kalbim özler seni Gözlerimi senin sevdiğin şeylere çevirdim Kulaklarımı seni çağıranın ülkesine bıraktım Ve susayan bir toprak gibi bitkin kaldım Kalbimi senin yoluna koydum Ve ellerimi senin dergahına açtım Bundan sonra da sana gelecek Senden isteyeceğim Güneş ve ay senin nurundan almış nasibini Güneş senin sevginden böyle ateş Ay böylesine mahzun Irmaklar senin hasretinden böyle çağlar Deniz bu ayrılıktan böyle deli böyle dalgalı Hep hüzünlü hep ağlamaklı Kuşların ümidi sen Bitkilerin neşesi Çiçeklerin rengi sen ve insanların hiç bitmeyen duası sen Mevla’m bizi biran olsun terk etme Sevgin içimizde hep uyanık kalsın Yolun rasul’ün yolu olunca ondan başka kime bel bağlayayım Rabbim allah’tır benim Nurum ve kurtuluşum ondan gelecek Öyleyse o’nu bırakıp kime gideyim Günahla örtülmüş varlığım içinde Bir o’nun özlemidir beni yaşatan Şefaatim o’nun dilindeyken O’nu bırakıp kimi dinleyeyim Mevla’m Beni kendine dost seçinceye kadar yaşat Ve aşkınla yandığım biranda al canımı Al ki ölüm!!! aşkımın adı olsun .. Ey rabbim, ben ki günahı sevabından çok Aklı dünyaya takılmış Kalbi fani şeylere anmış bir zavallıyım Ama sen öyle nur öyle rahmansın Öyle güzelsin ki Ne olur rabbim senden uzak kalan Şu kulunu kendine yakınlaştır İmanınla dirilt Ey sevdiklerini sevindirmekten hoşlanan rabbim Sana açılan ellerimi geri çevirme Kalbime aşkınla tecelli et ki Senden başka hiçbir şey kalmasın o kalpte Senden başka hiçbir şeyi olmayacak kadar zengin eyle beni Her şey de seni anmayı Her şey de seni görmeyi nasip eyle Bana isimlerinle güç ver ey rabbim O isimlerin ki kalplerin nuru Hiçbir şeyi olmayanların gururudur Ey rabbim bize isimlerinin hakikatini göster Bizi sensiz bir an bile yaşatma Allah’ım sana meryem in temizliği ile gelmek istiyorum Günahlarla kirlenmeme izin verme Sana musa’nın duası ile geliyorum Şeytana uymam için peşimden koşanlardan beni kurtar İsmail’in tevekkülü ile boynumu büküyorum Beni ve soyumu sana kul olarak yaşat Sana isa’nın ruhu ile geliyorum Beni katına almanı diliyorum Sana yunus’un duası ile yalvarıyorum Beni yutan nefsimin karanlıklarından kurtarmanı bekliyorum Rabbim, sana yusuf’un gömleği ile geliyorum Beni düştüğüm ümitsizlik kuyusundan çıkarmanı diliyorum Sana muhammed mustafa’nın kulluğu ile geliyorum Beni miraca çıkarmanı bütün sıkıntılarımı gidermeni diliyorum… |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizim ruhumuzun gıdası müzik olsaydı; Mezar taşlarımıza "Ruhuna Fatiha" yazılmazdı! |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uydurma bir din hassasiyeti olan noeli kutlayanlar kurbandaki manayı idrak etmekte n e d e n z o r l a n ı y o r? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hâlden anlamayana Susarak sadaka verin... SinanYağmur |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canın mı sıkkın? Ümitsizliğe mi kapıldın? Olmadı mı isteklerin? Adres vereyim uğra buraya, iyi gelir: ... -Kur'ân-ı Kerim, İnşirâh Sûresi |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kim var diye sağa sola bakmayacaksın! tek başına kalsan bile 'RABBİM var' deyip yoluna devam edeceksin... |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani melekler sormuştu Rabbimize; - “Senin en sevdiğin kulun oyken, neden onu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun?” - “ Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz ”... Ne buyurmuştu Rabbimiz? “ Kimseye güvenmesin, hep benden istesin, bana sığınsın diye . alıntı |
Cevap: bir ferah... inşirah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] insan, sabır ile insandır! sabır ise; Sır'dır Ar'dır en çetin Sınav'dır... çok zor bir imtihandır! |
SAAT: 07:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.