![]() |
Cevap: Ve bazen hayattır sevmek... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen sadece gitmek istersiniz... Bütün tanışıp memnun oldum'lardan en uzağa… Mine Özdamar |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Her insanın canı bir yerlere takılır kalır, Bazen yolcusunu unutmuş yollara, Bazen yolculuğunu unutmuş kullara.." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benim sevdam ulu çam gibidir; Ne güzde yaprak döker, ne de kışta boyun büker... |
Yanındayken yok olduğun, Uzaktayken yanında olan bir sevdiğin varsa;* Bırak dünyayı dönsün bildiği gibi... SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sessizliğimde şifa ara bakarsın gönlüne değerim. |
Kaç çileden çıkar bir hayat ??? Kaç tane ilmek atarsın ?? Mutluluğu üstüne göre örmek için, Kaç acı azaltır, kaç fırsat azaltırsın ? Ya ipin kalın gelir,ya şişin.. Birde şekil vermeye ugraşırsın.. Horaşa,Bir ters bir düz.. Birde arada kaçırdın mı söküp söküp Baştan başlarsın.. Sahi ,kaç çileden çıkar bir hayat...?? |
___// Birinci bölüm diye başliyoruz kitaplara... Satır , satır sayfa ,sayfa okuyoruz.. Farklı hayatları,Aglıyoruz,gülüyoruz empati kurup tamamen o hayatı yaşıyoruz.. Birinci bölüm..ikinci bölüm ..3 bölüm.. Peki acaba ben hayatın kaçıncı bölümündeyim..? __// Oturup düşünüyorum bazen.... Nelere ağlayıp ,nelere gülmüşüm diyorum... Ne kadar korkmuşum gelecekten,Ne kadar güçlü durmuşum aslinda duramam dediğim zamanlarda..Ne çok ağlamışım gereksiz yere,15 yaşım,18 yaşım ,20 yaşım ..24 sene hiç fark etmeden akıp gitmiş neler birikmiş meğerse..Bundan sonra daha çok gülmeli diyorum,kendi kendime ve tekrar soruyorum..sahi ben hayatımın kaçıncı bölümündeyim ...? |
Bir bavul dolusu cümle var defterimde, Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim .. Sen yollarına 29 harfle acı döşeyen birine "Yara" değilde "Yar" diyebilirmisin? ... |
Ne güzel anlatmış şair !!... Yolu rast gele yürürsen ömür olur.. Denginle yürürsen şiir olur... |
Sen bende hayatın tadı tuzuyken , Ben sende bir damla yaş olamadım... |
SAAT: 06:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.