![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ Rabbin seni terketmedi ve darılmadı. أَلَمْ يَجِدْكَ يَتِيمًا فَآوَىٰ O seni yetim bulup da barındırmadı mı? |
İçimin dışa vurduğu Kalbim kadar yakın, en uzak için... Ey içimizdekileri bile bizden iyi bilen... O sana emanet... |
Yangının orta yerinde bırakıyor insanı bazen bu kelimeler. Bir isim dudağınıza kadar gelip, orada susma hakkını kullanıyor inadına. |
Gerçekten özleyenler, özlediklerini dile dökmeye mecali bile kalmayacak kadar özleyenlerdir. |
Bıraktım herkez kendini haklı sansın yol uzun , Nasıl olsa , illaki karşılaşırız....!! |
. Hüzünlü ruhlar, benzer biriyle karşılaştığında huzur bulur. - Halil Cibran- |
Bir SeS Dokunsa Yüreğime "Hadi Gidelim" Nidasıyla İrkilsem. Nereye Diye Sormasam... Doğru Adrese Varan Mektup Gibi Gitsem... Gitsem... Gitsem... Yaprakların Gölgeli Yalnızlığına Bıraksam Keşke’lerimi. Derinde Çırpınan Dalgaların Kıyılarına Terketsem, İçimde Kıvrılıp yatan Sızı’yı... ...ve Uzun Yollara Çıkmaya Hüküm Giysem... |
İzle beni "HAYALLERİM" gidiyoruz; umudunu kırma, sanma ki ömür boyu hep böyle kırılıyoruz... "HİSLERİM" sen en önden yürü, bu kez gittiğimiz yolu bilmiyoruz... "KALEMİM" sensiz olmaz biliyorsun. Az neşelen Herşeyi Baştan Yazıyoruz... |
SAAT: 23:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.