![]() |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kapkaranlık bir gecede; Simsiyah bir kayanın üzerinde yürüyen, Simsiyah bir karıncayı gören, ayak sesini duyan varken... Ümitsizlik mi? Sen neden bahsediyorsun? |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Demek ki neymiş ; İmtihαn olurken isyαn edersen , Lûtuflαnırken, tebessüme utαnırsın.! Lalü Aşk |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaratan ; "Her zorluktan sonra Bir kolaylık vardır" derken 'Yaratılan' olarak sen; Nasıl, "hayata dair bir umudum kalmadı" dersin..? alıntı |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer sen Allah'ın seni koruduğuna ve senin duana cevap vereceğine inanıyor, bunu hissedebiliyorsan bu hakikidir. Çünkü O kulunun zannı üzerinedir. Kim de Allah'tan umudunu kesmişse o da bunda haklıdır! Tevekkülü zayıf demektir. Uğur Koşar ''Bana Allah Yeter'' kitabından... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşamın tek bir anahtar cümlesi var ; “ Kul inşaAllah der, Yaradan inşa eder . . ” |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Olmayacak duaya da amin denilir. Sınırsız acziyetinle, sınırsız güç sahibi olandan istiyorsun. Duâyı senin imkan sınırlarınla sınırlandıramazsın. Aklına düşmüşken, fakrını anlamışken, yüzünü ona dön. Ve iste, ve bil ki, Sen, imkansızı mümkün hale getirenden istiyorsun ve olur olmaz duâ et sen; olur, olmaz. O Allah’ın takdirine kalmış. Sait Köşk |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] rabbim sen hakkımızda hayırlı olanı düşür gönlümüze... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben bedduâ bilmem, ALLAH her şeyi hakkıyla bilendir, ona bırakıyorum... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] elinden geleni yap gerisini zamana ve ALLAH'a bırak! kalbi güzel insan; her zaman kazanır... |
Çektiğn acılara,habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. |
SAAT: 02:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.