![]() |
Cevap: "Hayat dermiş ki" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey sabrım bitme daha, bitme biraz daha var.. Mehmet Deveci |
Cevap: "Hayat dermiş ki" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan; kırılıp incinmelerini toplayıp onlardan suskunluk yapıyor. |
Cevap: "Hayat dermiş ki" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir deli rüzgarda benim için esse ; Bunca acıyı, kederi, üzüntüyü, Kalp kırıklığını alıp da götürse.. |
Cevap: "Hayat dermiş ki" Hayal kırıklığı zordur. Umut beslersin, yetiştirirsin onu. Sularsın büyütürsün. Hergün üstüne sıcak bir anı, gülümseme ilave edersin. Kimse farkında değildir ve farketsin istemessin. Büyüdükçe paylaşmak istersin. Büyüyordur çünkü, içini dolduruyordur. Ona soyleyemezsin tabi. Dostlarına... :) Alıntı.. |
Cevap: "Hayat dermiş ki" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: "Hayat dermiş ki" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni yokluğunla imtihan etme! Biz imtihan nedir iyi biliriz. ALLAH inancıyla doğmuşuz bir kere, görmeden de sevebiliriz. Kahraman Tazeoğlu |
Cevap: "Hayat dermiş ki" KÜSMEK nedir bilir misin?.. Küsmek DÜRÜST' LÜKTÜR. Çocukçadır ve ondan dolayı SAF' TIR.. YALANSIZ' DIR. Küsmek; SENİ SEVİYORUM' dur... Vazgeçememektir. Beni anlatır KÜSMEK. KIZDIM ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur, gidemiyorumdur. KÜSMEK; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir. KÜSMEK, sevdiğini SÖYLE demektir... Hadi ANLA demektir... KÜSMEK; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır... Yani, diyeceğim o ki: BEN SANA KÜSTÜM !. |
Cevap: "Hayat dermiş ki" Yaralısın...Dedi... Yazdıklarım bir kaç kelimeden ibaret...Dedim... Yaran derin;...Ya içindekiler...Dedi... Allah Kerim... içimdekiler Râbb'ime emanet...Dedim! |
Cevap: "Hayat dermiş ki" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutlu sona inanmayacak kadar mutsuz ettiler mi seni de ?… |
Cevap: "Hayat dermiş ki" Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kısa bir öyküdür HAYAT.. Uğruna upuzun ACILAR çektiğimiz... |
SAAT: 15:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.