![]() |
Hiçbir şeye yetemediğin anlar vardır…/medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiçbir şeye yetemediğin anlar vardır… Yaşadığın her şeyin sabun köpüğü olduğunu anladığın, baloncuklar teker teker patlarken, her şeyi kaybettiğini farkında olup da hiçbir şey yapamadığın… Binlerce cevapsız soru içinde, hayata cevapsız kaldığın ve kimseyle konuşmak istemeyip kendine çağrılarını bile meşgule aldığın… “Ben güçlüyüm” yalanını her söylediğinde aynaya, yüzün kızarır böyle zamanlarda. Hayat güçlüdür. Gerçeği bilmek kimseye bir şey kazandırmayacağından, herkes kendi gücüne inanmak ister. Sonra bir anda, sessiz bir sabaha gözlerini açarken, “Hayır,” dersin, “güçlü falan değilim ben”. Bir anda tüm mücadeleden vazgeçersin. Tüm kavgalarından. Her şeyi olduğu gibi bırakmak, ayak uydurmak ister, sessiz bir kabullenmişliğe bürünürsün. “Olduğu kadar” cümlesi girip yerleşir hayatına; “Olmalı” kelimesi terk edip gider cümlelerini.. “Olduğu kadar” yaşamaya başlarsın “olduğu kadarıyla”… Beklentiler, hayaller boş gelmeye başlar artık. Kimse senden bir şey beklemesin istersin, sen hayattan bir şey beklemezken. Yorgunluğun, yılgınlığın arttıkça zincirler seni, bırakıp kaçma, yeni hayaller kurma, yeni bir şeylere başlama hevesi yaşamından uzaklaştıkça; asla bitmeyecek yorucu yokuşlar gibi isteksiz bırakır seni hayata karşı.. “ben buyum” dersin… “Olduğum kadarım” “Çabalamanın anlamı yok daha fazlası için” dersin.. ve Kaybedersin.....!! La Edri |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar vardır; Usulca sokulurlar içimize, Sonsuzcasına orada kalsın isteriz.. Bazıları serap gibidir, Yokluğunda hayalleridir gerçeğimiz.. İnsanlar vardır; Su gibi aziz, su gibi duru..Konuştukça su olur akarlar kalbimize, Kan gibi, Can gibi, Canan gibi... İnsanlar vardır; Soğuk duvarlar misali Gülümsemenin sıcaklığını bilmezler, Bilseler de sevmezler... İnsanlar vardır; Gelip geçerler hayatlarımızdan Kimi depremlerle gider, Kimi fırtınalarla..Ben kalanlardan yanayım. Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim, Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını.. Şems-i Tebrizi |
Feda dediler vedamın adına, Bu feda ise vefa idi ruhuma... .......... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ah uzunca yollar ... yongası şu garip canımın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir ölüm vefalı, Bir de sonbahar.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkes sizi iyileşmiş sanır. Lâkin, bazı YARALAR kabuğuna hep KÜS kalır... |
Neden Yalnızlığa üşür ki Ve neden Üşümeye yalnızdır insan...! |
Ey yâr.! Kaderde sevmek var ama kavuşmak yok ise şayet, Olsun Hükmün sahibi bundan razı ise. Vuslatına aşık yüreğim susmaya da''razı Olsun.! |
Şuramda sol göğsümde bir şey var, acıya saran, umudu kuşatan... |
Kişi Sevdiğiyle Beraberdir' demeseydi GÜL NEBİ (S.a.v.), KalpLer Ayrılığa dayanabilir miydi?. |
SAAT: 11:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.